Prosinec 25, 200915 r no ja jsem to aktualizoval...ale jako odhad metru je fakt dobrej...měl jsem zatočit doleva asi za cca 20m a on mi řekl...že je to "asi za 100m"
Prosinec 26, 200915 r Nazdarek Ludo. Tak jak jsi prozil svatky? to jsi zhledl filmu co? Nedame si nekde malej scuka, kdyz je tolik volna?
Prosinec 26, 200915 r Čau Zdeno, můžeme a klidně hned zítra Kde a v kolik ? Co treba na stramberk u skoly se da parkovat uplne v poho...Znas to tam?
Prosinec 26, 200915 r pane funes? Klidně vem s sebou i drahou polovičku, ráda se prochází po venku ajk jsem si dneska všiml
Prosinec 26, 200915 r čus to asi neklapne,zítra jedeme na Bilou,se procházet,akorát nevím co na to auto,kamoš myslí že je to vnější kloub,že to mam promazat no tak v pondělí se na to vrhnu..
Prosinec 26, 200915 r Škoda, co se dá dělat. Kdyby náhodou, tak dej vědět. Víc hlav víc ví, třeba by Ti poradili
Prosinec 27, 200915 r Ja už jsem psal do srazů....bude tam aj Cosby?..že by mi nahrál ty okna...Co za to po tobě tenkrát chtěl? A na 1 nevim jestli bych to stíhal..já jedu skoro hodinu
Prosinec 27, 200915 r No to stihnes, ja tam budu tez az po 13 te hodine. janak ty okna jso myslim za 300,- nebo 500,- tet presne nevim ale jsem s nim byl taky domluvenej, ze az bude mit cas ze mi to spacha. Tak pojedes?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.