Woody Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 no ja nevim...vzor měly stejnej dokonce aj logo... barevna kombinace mi připominala sedačky OIIRS...světla +tmava...ale když to říkate...to jsem nevěděl... Šedé + černé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 jj..je to možny...ja jsem to viděl po tmě...prostě byly tmave...bile bych poznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Celočerné bez vzoru vzoru FI DYNAMIC Šedočerné FII SPORT, včera na aukru prodány za 9500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 mě se libi jak tam ten jeden pacient už od října prodava rs sedačky za 10 peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 http://www.skoda-vozy.cz/fotografie/show.p...-edition-13.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 no tomu už se to blíží...ale bylo to tvarovany jak rs sedačky...a dokonce to mělo v zadu aj tu malou opěrku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Ale toto je tvar RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 dobře...už to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Máš štestí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 nebijte se tu, vždyť nám tu rozbijete všechny stoly a židle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 chlapy nelejte to pivo z oken...podívejte se jak vypadam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Tak mě napadlo.. když mám origo CANový park asistent do F1, jde mi pak pípání ze zadních repro jak u O2/sup2? tím pádem vím i stranu, ze které přichází signál.. samozřejmě za použití origo radia... nebo alespoň ztlumení rádia při zařazení zpátečky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 tywe...tak to bys po mě chtěl moc..ja jsem rad když naladim stanici na radiu zeptej se těch zkušenejšních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 a ještě navíc v noci po pětipivu co :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 ale prd...mám to nějak blbě napojeny..mi to drží pamět jenom chvilku..pak se vymaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Chlapáci hodně štěstí a zdraví mějte se tady hezky jdeme jezdit na Makov....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Dobre ranko , všechny zdravim v novem roce 2010 a preji mnoho zdaru a aby byl tento rok lepsi nez vsechny predchozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 já Vás též zdravím a přeji to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Taky přeji vše nej v roce 2010,hlavně hodně zdravi a at se vždy vratime z cest celi,to ostatni už přijde samo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Ahoj vážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 hou hou hou...venku zas sněží...to jsou mi věci..přitom v 6 když jsem se vzbudil po prvé tak nebylo po tom bilym bordelu ani pamatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 No venku je fakt hnus. To jsem si chtel udelat malej vylet do Olmika ale to se na to asi radeji vyprdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 ntj...v takovym počasi se neda nikde jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 ale jo... já jsem si dobře zadriftoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 jezdit se dá Já se byl projet do Havířova : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.