Mmisari Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) a co "černí obyvatelé" čr ... máte jich v Čechách taky tak hodně? Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 naštěstí jich dost odcestovalo do země zaslíbene...kde pečení holuby lítaj do huby a bez práce je kolaču o kterych se tady může jenom zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 a co "černí obyvatelé" čr ... máte jich v Čechách taky tak hodně? jak říká kamošova babka..."ti co nejsou naši"...my je mame jenom u nadru zbytek je to všechno "naše" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No v Přerově jich je strašně moc, to vím... Ale v Hranicích bohužel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 A to jste nebyli ještě u nás v Bohumíně. tam je teprve hafo havranů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Myslím, že to můžeme shrnout - je jich hafo všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Co máte dnes dobrého k obědu? Já mám gulášek Copak asi dnes vaří Bruno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to bude zase nějaká specialita My teprve pred chvíli snidali venku na terase. Zima se už ale blíží, kdyz zaleze sluníčko, třesu kosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) a jááá se mám dneska nejlíp...já budu mít řízkyyyyy lol "my favorite meal" ps: pánové je to v čudu...auto asi pujde za chvilku do šrotu...ještě 86km a mám 100 000 ..neeee Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Taky uvažuji,že ho prdnu na šrotové, vždyť už má za sebou 27000km a už se neleskne jak nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak pro Ty co chteji vedet co varim. Toz dnes nevarim nic,ujala se funkce manzelka. Ja mam v planu dnes vymenu prednich kotoucu bo nevim proc mi pri brzdeni kmita lehce volant. A to maji kotouce najeto tak 2500km. Jinak jeste najedu 100km a mam tam presne najetych 150000 km. Slusnej ranec. Musim ale rict ze to na voze neni vubec znat ze ma tolik najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no ty si tak stěžuj...na tom sraze mi ta tvoje červená málem vypálila oči....se to lesklo jak psí kule...tohle já nikdy nedokážu...protože na to nemám nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Tak pro Ty co chteji vedet co varim. Toz dnes nevarim nic,ujala se funkce manzelka. Ja mam v planu dnes vymenu prednich kotoucu bo nevim proc mi pri brzdeni kmita lehce volant. A to maji kotouce najeto tak 2500km. Jinak jeste najedu 100km a mam tam presne najetych 150000 km. Slusnej ranec. Musim ale rict ze to na voze neni vubec znat ze ma tolik najeto. já jsem tu akci podstupoval včera...bohužel nedokazali jsme povolit třmeny takže se vyměnilo prd...zítra servis a zas prachy ktery jsem mohl ušetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 btw..technickej dotaz....čím mám přilepit křídlo? odpověď typu "lepidlem" je nedostačující.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Taky uvažuji,že ho prdnu na šrotové, vždyť už má za sebou 27000km a už se neleskne jak nové prý neleskne jak nové tak čí teda na srazu byla ta max. naleštěná červená fabka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 btw..technickej dotaz....čím mám přilepit křídlo? odpověď typu "lepidlem" je nedostačující.... Nejake lepeni bych tu snad mel...nevim presne nazev , je to ale Wurth a necim podobnym se lepi tez okna. Tak jestli chces, se ke me zastav . Je ale cerne a mozna bych sehnal i bile. Takky se to ale jeste sroubuje co ja vim. kdyz jsem montil kridlo na peugeot, byl tam i sroub a tez jsem lepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No, já zatím žádná oprava ale na to jak je staré je dost opotřebované : volant ošoupaný (dole) ,prosakuje oil, v zaruce mi bylo řečeno, že je to jen takovy film a to je normální. Hlavně že se nestrácí. A teď mi blbne pás, nechce se vracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to jsou ty červené fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Nejake lepeni bych tu snad mel...nevim presne nazev , je to ale Wurth a necim podobnym se lepi tez okna. Tak jestli chces, se ke me zastav . Je ale cerne a mozna bych sehnal i bile. Takky se to ale jeste sroubuje co ja vim. kdyz jsem montil kridlo na peugeot, byl tam i sroub a tez jsem lepil. co prosim?okna? no právě tohle se nešroubuje..to se akorat přiloží na tu střechu, nalepi a zafixuje...a pak to drží jak helvétská víra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Krtek: zajdi s ním k veterináři, on ho přišije a dá do dláhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No, já zatím žádná oprava ale na to jak je staré je dost opotřebované : volant ošoupaný (dole) ,prosakuje oil, v zaruce mi bylo řečeno, že je to jen takovy film a to je normální. Hlavně že se nestrácí. A teď mi blbne pás, nechce se vracet osoupany volant dole??? Toz to musis mit v pupku poradnej zlabek. A olej by urco nemel prosakovat. Ja mam do tet uplne vsechno ulne suche a nikde znamka po oleji. Stejne mi ale ten idiot na STK napsal lehkou zavadu netesnost. Hlavne ze to je tak zakrytovane ze na motor ani neni videt. Kreten jeden me tak nasral ze jsem myslel ze ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 na STk tam jsou pacienti...mě zas nechtěl pustit ty kola...i když tam měl v papiru napsany jak pro blbce "nebo lze použít kola a pnematiky dle katalogu škoda auto a.s." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 co prosim?okna? no právě tohle se nešroubuje..to se akorat přiloží na tu střechu, nalepi a zafixuje...a pak to drží jak helvétská víra... No to lepidlo co mam by to urcite udrzelo i bez sroubu. jsi psal ze je to kridlo....Ona je to asi striska co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jj....tam ty fušersky radoby křídla bych na auto v životě nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Krtku toz se pro to lepeni zastav, Ti ho dam. Jsem ho zrovna minulej tyden nacnul a tak by bylo dobre ho spotrebovat do nejake doby . Ja ho tet urcite na nic potrebovat nebudu a tak by my seschlo. Az budu potrebovt neco lepit, sezenu si dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.