Leden 2, 201015 r nemám, cesty jsou posolené, fotila jenom paní Hoblíková a to navíc hafany a néé auta
Leden 4, 201015 r tak jak první den v práci? Celkem v poho, nic jsem neudelal. ale nikomu to nerikej. Tet budu mit celkem pohodovejch 6 tydnu, muj pracovni tyden bude jen pondeli , utery a streda. zbytek vzdy volno.
Leden 4, 201015 r To se to někdo má To já jsem už dneska lítal Ráno -13 stupnu, start na kabely v 6.30 a pak práce do 14.30 ale nestěžuju si
Leden 4, 201015 r Takto jsi mel rano krusne jak ja...ocistit fiata a skrabat led i ze vnitr a na tech letnakach do prace, docela mazec. No snad dojedu, moc daleko to neni bo musim udelat konecne tu napravu a paj zase tu geometrii. kdyz to stihnu tak jiste prijedu.
Leden 4, 201015 r Jasan, jsem zvedav Zda si udela Krtek taky cas, on to uz ma zase o nejaky ten Km dal nez ja. Ale je mladej a prachatej, co by neprijel, ze jo?
Leden 4, 201015 r Nemusi zivit rodinu jako mi...A to se mu pak tuni, kdyz ma vplatu jen na auto a na nejake to petipivo.
Leden 4, 201015 r A tet jdu na zpravy, dnes jsem uz po praci stihl uspesne namontovat satelit a vsechno naladit. Jdu si to tet vychutnat. Tak zatim cauky a po zpravach zde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.