Luďan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 krtek asi "RYJE" někde jinde Ale co, no prostě normálně přijede a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ani nemas poneti, kolik je na Ostravsku velkych krtincu...tam se muzes vyradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 krtek asi "RYJE" někde jinde Ale co, no prostě normálně přijede a basta Jo jasny, jak dela takove drahoty, toz to jede. To ja jak u bab , a ne a ne a ne... a stejnak mysli jo jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Přesně Krtku prostě jedeš Čus pane tlumič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 strašně miluju když mi někdo organizuje muj volnej čas...člověk se potom cítí tak....svobodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 buď rád, že Ti organizujeme jenom sraz Taková manželka umí mnohem mnohem více věcííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 nj...jak sis to udělal tak to máš.... když si neumíš otevřit hubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 to já zase umím Pořád zývám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 děcka spat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 AAAAAhoj Krtku dík za info, ale teď nemůžu, budu pořád osahávat ten Tvůj volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj Nevim proc by Ti Krtek nemoh ten volant pujcit na nejaky cas, stejnak zazimoval karu v garazi. Alespon by jsi mu nemusel sedat do auta a spinit mu jeste koberecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 ne ne..nikdo mi už a nic šahat nebude... ani na volant...ja ted mám hodně práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Krtku, kde si dame sraz , toho 17. ledna a v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 já tam nepojedu...my máme přes víkend turnaj v Koulingu u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 to je hnus, Krtek se bude koulovat s koulema a ne s auty a kamarády... styď se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 já tam nepojedu...my máme přes víkend turnaj v Koulingu u nás No tak to jsi me teda nepotesil. Mohli sme to spolu po ceste poradne provetrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 prej provětrat...když ty to větráš tak já se bojím, aby se mi to nerozsypalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Jsem uz Fabku roztahl na 200Km/hod. hnal jsem ju Nemeckem a zadnej problem. Ale je to fofr, mensi auto a ono to pusobi hur nez treba v okte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Bruno Ty se nezdáš To já jezdím jen 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 To proto , ze Ti zavda na motoru vetsi rychlost nedovoli. Jinak by jsi jezdil jak divoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 To asi ano Jak jinak? Už opravuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Jasan, makam jak barevnej. Ramena jsou uz venku a cekaji na komaxit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Čest driveři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Tak a jdu si zadriftovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.