Leden 4, 201015 r krtek asi "RYJE" někde jinde Ale co, no prostě normálně přijede a basta Jo jasny, jak dela takove drahoty, toz to jede. To ja jak u bab , a ne a ne a ne... a stejnak mysli jo jo.
Leden 4, 201015 r strašně miluju když mi někdo organizuje muj volnej čas...člověk se potom cítí tak....svobodný
Leden 4, 201015 r buď rád, že Ti organizujeme jenom sraz Taková manželka umí mnohem mnohem více věcííííííííííííííí
Leden 5, 201015 r Ahoj Nevim proc by Ti Krtek nemoh ten volant pujcit na nejaky cas, stejnak zazimoval karu v garazi. Alespon by jsi mu nemusel sedat do auta a spinit mu jeste koberecek.
Leden 7, 201015 r já tam nepojedu...my máme přes víkend turnaj v Koulingu u nás No tak to jsi me teda nepotesil. Mohli sme to spolu po ceste poradne provetrat.
Leden 7, 201015 r Jsem uz Fabku roztahl na 200Km/hod. hnal jsem ju Nemeckem a zadnej problem. Ale je to fofr, mensi auto a ono to pusobi hur nez treba v okte.
Leden 7, 201015 r To proto , ze Ti zavda na motoru vetsi rychlost nedovoli. Jinak by jsi jezdil jak divoch.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.