Leden 18, 201015 r No to ja netusim...asi kazdej tuni. Ja treba dnes prohazoval hodinu cestu pred garazi. Konecne to je. Jsem si na to musel poridit novou alu kytaru.
Leden 18, 201015 r tak jsem se dneska dozvěděl,že máš v druhém autě bordel prej A taky, že nechceš vozit ve ZLATUSCE brambory
Leden 18, 201015 r abych řekl pravdu, hodně mě to potěšilo moje auto je na tom jak jistě všichni víte podobně Dokonce před pár léty se v něm ale kluk musel zouvat
Leden 18, 201015 r To jsi to punto jeste asi nevidel. Uz to bude asi tak 7 mesicu co naposled videlo vodu ktera nebyla destova nebo z louze. Ja jsem byl tak nasraty ze si to auto vyskemrali, ze proste tet musi pikat.
Leden 18, 201015 r To rika aj moja...Prej co kdybych si udelal chvilku a trochu se mu venoval??? Toz vypadam snad jak pecovatelsky ustav??? Jsem rad kdyz mam chvilku volna a mohu neco podelat na Zlatusce.
Leden 18, 201015 r Jasan, jestli se chce venovat kinematografii, toz nmuze chtit pome abych delal servisaka pro punto.
Leden 18, 201015 r Tak a uz je to tu , prej uz mam jit hajat. Tak ja se zase loucim a jdu na film. Zatim se tu mejte fajne.
Leden 21, 201015 r Nazdarek pane. Taky me ta zima vadi, ale zase jako zima mi neni. Dnes jsem se rozhodl resit vse bez auta a docela jsem se nachodil. Rek bych ze jsem 10km nachodil uplne s prehledem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.