Leden 24, 201015 r ja jsem tak přežranej, že se bojím udělat nějakej pohyb... a co ty...už nemáš takovy fofry jak o Vanocích?
Leden 24, 201015 r to já dneska nastartoval, heč? Ráno tu bylo -19,5 Teď mi vzala auto manželka a jela směr Ostravaaaa, zatím co já jsem v teple u netu s noťasem na břuchu
Leden 24, 201015 r ja jsem tak přežranej, že se bojím udělat nějakej pohyb... a co ty...už nemáš takovy fofry jak o Vanocích? Mám fofry ale totálně se mi nechce nic. Ale asi se za chvilku přemůžu a půjdu něco dělat..
Leden 24, 201015 r Nazdar kluci, no me se nechce vubec nic, nejlepsi reseni bude lehnout k telce a trochu pospat. Asi to tak udelam. Ludo , to by bylo aby jsi s tekovou baterkou nenakopl fabku. To by dojela i do OV jen na starter.
Leden 24, 201015 r V noci jsem delal taxikare , Misari byla na plese ve Valmezu a musel jsem ju tam odvezt a pak zase pro ni jet abych ju dovezl domu. Proto jsem tak ochrapanej. Tet uz je to lepsi, chvilku jsem si zdriml.
Leden 24, 201015 r jo vlastně...já taky dělam taxikaře...teď mě tak napadá...že dneska je neděla a to mám obvykle výjezd...nevím co se stalo
Leden 24, 201015 r No tak to je fajn,ze Ti tak slape. Zrovna jsem byl kamosovi dat tez jeho baterku, mel ju u me v garazi na nabyjeni. uz ma taky 100% kapacitu.
Leden 24, 201015 r no otec si měnil baterku v zimě...nevím proč, ale každy naše auto vždycky mělo nějakou starou baterku...
Leden 24, 201015 r Zdarec borci teď se vracím z práce, zima jak ..... kolik máte stupňů? tady je -15!
Leden 25, 201015 r chjo..to jsem zas dopracoval.. člověk tu upozorní na fake a ještě dostane varování
Leden 26, 201015 r Ano prosím, tajemství cau kluci. Ludo a uz je aj druhej v codu. Asi me uz fakt jebne. A tak jsem byl opatrnej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.