Leden 27, 201015 r Zdarec borci jak se vám mrzne? Já jen rozmražuju auta. A dozvěděl sem se že mé bývalé TTéčko bylo dnes rozbito a né vinou majitele. Takže bude co dělat...
Leden 27, 201015 r jak jsem psal výše...naštěstí sedím ve vyhřátým kanclu a ven chodim jenom ojediněle a na chvilku
Leden 27, 201015 r No jo já vím jen já mám ty auta tak rád.. Teď se chystám do Švédska na rally tak se moc těším...
Leden 27, 201015 r Já nejedu na švédky ale dívat se na rychlý auta. Už sem tam byl a švédky nic moc.....
Leden 28, 201015 r No to víš Krtku, jsou ještě dlouhé zimní večery... Funes dodělává vlásky Bruno kouká na film Hoblík kouká na film
Leden 28, 201015 r Zdarec o5 teď z práce, "venku dobře" sněží tady jak ku.va ,tak sem se ještě povozil maminou služební O2 a jdu spát.... Co vy už všichni film?
Leden 29, 201015 r Zdarec borci! Kde se všichni flákáte?? Pojďte na jedno ne? Nebo snad chystáte auta??
Leden 30, 201015 r jsem si nějak zakřikl to, že se v praci nudím...včera jsem se zastavil až skoro o pul 6 a lehl jsem do postele a spal až do 8..pak jsem musel na oslavu narozenin...a vratil jsem se o pul 4 ...ted jsem vstal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.