Leden 30, 201015 r Tak to si po obede zase lehnes, at jsi na vecerni petipivo odpocaty. prej odpočaty.... jsem zas musel absolvovat výlet do olymPYJe proti své vuli...ted jsem dojel
Únor 2, 201015 r no já bych tu snad aj byl..ale to by nám naše milovaná kabelovka nesměla vypnout z nějakyho duvodu net...žebráci člověk platí nekresťanský peníze, rychlost, kterou má mít nemá a ještě vypadava a v praci to 1mb přes wifič od kyslíků mě nevytrhne
Únor 2, 201015 r Mne to kabelovka nevypina, ale je fakt ze ta rychlost co garantuji, asi neni moc pravdou. Ma od nich 10mb a zapojene tri PC. No jako za 250,-kc to neni zase tak nejhorsi. Mel jsem i horsi.
Únor 2, 201015 r 10mb za 250,-?? to máš zadarmo...my máme 12mb/1mb ...modem a další IP... a skoro za 1000,-
Únor 2, 201015 r Čau lidi jak se vede? Já jsem to dnes zabalil trochu dřív. Dal sem se do rovnání TTčka a vůbec mě to nebaví do toho mlátit kladivem
Únor 2, 201015 r Nazdarek, to TT si teda majitel moc neuzil. Musi byt nasraty jak prase. Fotky nemas jak to vypada po nehode?
Únor 2, 201015 r Ne bohužel fotky nejsou ale celý levý bok je na sra.ku. Bych toho co mu to rozbil nejradši co se dá dělat nejhorší je srážka s blbcem........
Únor 2, 201015 r Ne bohužel fotky nejsou ale celý levý bok je na sra.ku. Bych toho co mu to rozbil nejradši co se dá dělat nejhorší je srážka s blbcem........ Kurna to je ale skoda. Ze jsi mi to radeji nenabidl za nejakou solidni cenu.
Únor 2, 201015 r Kurna to je ale skoda. Ze jsi mi to radeji nenabidl za nejakou solidni cenu. Když to klapne tak bude další v modré metal. Tak budu na Tebe myslet...
Únor 2, 201015 r Jak by to melo mit motor? To same? Přece bych nevzal nějakého slabocha se 132kw a bez quatra, jedině 165kw quatro :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.