funes30 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Ty už jsou dávno a kdy doneseš telefon,ať kolega vyskouší tu navigaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 no víš jak to je se mnou Málo času pořád, ale určitě se brzy domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Tak to si po obede zase lehnes, at jsi na vecerni petipivo odpocaty. prej odpočaty.... jsem zas musel absolvovat výlet do olymPYJe proti své vuli...ted jsem dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 a tak tady žijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Zase už všichni filmujou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Zdarec filmaři! Zase nikdo, ja hrnu z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 no já bych tu snad aj byl..ale to by nám naše milovaná kabelovka nesměla vypnout z nějakyho duvodu net...žebráci člověk platí nekresťanský peníze, rychlost, kterou má mít nemá a ještě vypadava a v praci to 1mb přes wifič od kyslíků mě nevytrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Mne to kabelovka nevypina, ale je fakt ze ta rychlost co garantuji, asi neni moc pravdou. Ma od nich 10mb a zapojene tri PC. No jako za 250,-kc to neni zase tak nejhorsi. Mel jsem i horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 10mb za 250,-?? to máš zadarmo...my máme 12mb/1mb ...modem a další IP... a skoro za 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 To mate ale sakra drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Čau lidi jak se vede? Já jsem to dnes zabalil trochu dřív. Dal sem se do rovnání TTčka a vůbec mě to nebaví do toho mlátit kladivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Nazdarek, to TT si teda majitel moc neuzil. Musi byt nasraty jak prase. Fotky nemas jak to vypada po nehode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ahoj, chudák ttčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ne bohužel fotky nejsou ale celý levý bok je na sra.ku. Bych toho co mu to rozbil nejradši co se dá dělat nejhorší je srážka s blbcem........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ludo nazdar, ty se tu vzdy ukazes tak pozde , ze uz jsem na odchodu k TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ne bohužel fotky nejsou ale celý levý bok je na sra.ku. Bych toho co mu to rozbil nejradši co se dá dělat nejhorší je srážka s blbcem........ Kurna to je ale skoda. Ze jsi mi to radeji nenabidl za nejakou solidni cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 No jo no, když já před chvíli teprve přijel, zase pribylo necelých 500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Pekne fabku prohanis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Kurna to je ale skoda. Ze jsi mi to radeji nenabidl za nejakou solidni cenu. Když to klapne tak bude další v modré metal. Tak budu na Tebe myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Jak by to melo mit motor? To same? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Tady se dělají kšefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Jak by to melo mit motor? To same? Přece bych nevzal nějakého slabocha se 132kw a bez quatra, jedině 165kw quatro :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 To by se mi libilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Hosani, ja se loucim. Otvira se mi huba a rano brzy vstevam. Tak se zatim loucim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ale ten vítr v nádrři se Ti líbit rozhodně nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.