Říjen 4, 200915 r nazdarek soooosedi :-)))).....ja ted teprv vstaval takže misto oběda snidam chleba s medem :-))))
Říjen 4, 200915 r Autor Ono ten olej jako neprosakuje, ale bylo to tam nějake mastné a sedl na to prach tak jsem si toho všim. Byl jsem z toho na prášky, ale je to prý motor,tak to je normální. A volant není odřeny od pupku, ale od stehem
Říjen 4, 200915 r prej smradlavou...nebýt naší slivovice tak svět o nás neví jak to kdysi napsal ten amík.. "I had a horrible drink in Czech republic...something like Slivovidze"
Říjen 4, 200915 r no já sem fajnovka z čech co chlemsta jedině piváky :-))))))....mě ty silny destilaty nedělaj dobře :-))))
Říjen 4, 200915 r ja jsem konečně našel nějaky odmašťovadlo...tak jsem odmastil tu plochu pod logem..a du si tam slavnostně nalepit misto 1,4 16v velky logo RS z octavie II fl ..a co budu dělat potom nevim
Říjen 4, 200915 r hmmm krtku tak to budeš odted hodně velkej frajer :-)))))) a těch děvčat co se za tebou otoči :-)))))) Upraveno Říjen 4, 200915 r od raca
Říjen 4, 200915 r to víš..někdo má chromovej čudlík na ruční brzdě někdo má světýlka po celým autě..a mě stačí ke spokojenosti jedna blbá samolepka
Říjen 4, 200915 r sakra co je tady s těma přílohama...tady je to fakt nějaky vadny...nic..dám to k sobě do profilu auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1272812 Upraveno Říjen 4, 200915 r od Krtek6
Říjen 4, 200915 r jenom mě mrzí, že v te nožičce od R je vidět ten přechod mezi vrstvama laku...to je tak když někdo spravuje dveře a nesunda nalepky..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.