Přejít na obsah

Moravská hospoda

Woody

Doporučené příspěvky

já nevím co s ním je..ale když jsem skončil na te hromadě sněhu tak začala kapat zelená chladička...a když to sundali tak už nic...jsem se dival pod kapotu a z mojeho pohledu tomu nic neni..ale ten typek co tam byl se mnou jakejsi fušer mechanik říkal, že je to chladič, že je zkroucenej....auto jede nepřehřívá se...spíš teplotu ztrácím...mám ho zahřátý..vypnu motor...za chvilku nastartuju...mam cca o 2 čárky toho ukazatele menší teplotu..pak se to zdvihne zase na provozni...z ničeho nic spadne zase o 2 čárky dolů a pak se zase zahřeje na provozní a drží.....situace se opakuje když to zase vypnu a pak zapnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak dneska taky zajímavé...když jsem jel mimo město tak se mi podařlo zahřát motor na provozní teplotu...po dalším nastartovíním zase "2 čárky před půlkou" ..po městě mi to furt házelo 1/4 ukazatele...a když se to blížilo k provozní teplotě tak to stejně zase potom sletělo...dokonce se mi podařilo když jsem stál na křižovatce, která je do kopce, že mi to z "2čárky pod půlkou" sletělo na 1/4... :feve: asi s tím něco fakt bude... :aggressive:

Odkaz ke komentáři

aktualizace problému....byl jsem pro jistotu za mechanikem....chladič se sice mírně prohnutej...ale říkal, že funguje jak má...topí, točí se...hladina chladící kapaliny pod minimem(vytekla, když jsem měl nápravu v luftě, takže to mě nepřekvapuje)...nárazník se da spravit fénem...a ted to nejdůležitější.....problém bude nejspíš v termostatě, který nemá co dočinění s tím nárazem..je to prej náhoda....mám dolit kapalinu a sledovat co to bude dělat :)

Odkaz ke komentáři

Ten termostat by klidne blbnout mohl ale jinak jako prvni varianta me taky napadlo to cidlo co je primo nasroubovane do toho chladice.

Krtku a nezapomen napsat Vankovi a domluvit se na ten srazek. Ty uz tam trefis v poho. Ale hlavne tomu cestou tak neslapej po plynu at Tomovi neujedes. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...