Krtek6 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 já nevím co s ním je..ale když jsem skončil na te hromadě sněhu tak začala kapat zelená chladička...a když to sundali tak už nic...jsem se dival pod kapotu a z mojeho pohledu tomu nic neni..ale ten typek co tam byl se mnou jakejsi fušer mechanik říkal, že je to chladič, že je zkroucenej....auto jede nepřehřívá se...spíš teplotu ztrácím...mám ho zahřátý..vypnu motor...za chvilku nastartuju...mam cca o 2 čárky toho ukazatele menší teplotu..pak se to zdvihne zase na provozni...z ničeho nic spadne zase o 2 čárky dolů a pak se zase zahřeje na provozní a drží.....situace se opakuje když to zase vypnu a pak zapnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 no tak dneska taky zajímavé...když jsem jel mimo město tak se mi podařlo zahřát motor na provozní teplotu...po dalším nastartovíním zase "2 čárky před půlkou" ..po městě mi to furt házelo 1/4 ukazatele...a když se to blížilo k provozní teplotě tak to stejně zase potom sletělo...dokonce se mi podařilo když jsem stál na křižovatce, která je do kopce, že mi to z "2čárky pod půlkou" sletělo na 1/4... asi s tím něco fakt bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Vyměň to jakési čidlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 aktualizace problému....byl jsem pro jistotu za mechanikem....chladič se sice mírně prohnutej...ale říkal, že funguje jak má...topí, točí se...hladina chladící kapaliny pod minimem(vytekla, když jsem měl nápravu v luftě, takže to mě nepřekvapuje)...nárazník se da spravit fénem...a ted to nejdůležitější.....problém bude nejspíš v termostatě, který nemá co dočinění s tím nárazem..je to prej náhoda....mám dolit kapalinu a sledovat co to bude dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ten termostat by klidne blbnout mohl ale jinak jako prvni varianta me taky napadlo to cidlo co je primo nasroubovane do toho chladice. Krtku a nezapomen napsat Vankovi a domluvit se na ten srazek. Ty uz tam trefis v poho. Ale hlavne tomu cestou tak neslapej po plynu at Tomovi neujedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 já jezdím slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Jasny..proto koncivas na snehove haldě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 jsem jel 30 a byla tam sklinka... možu za to, že ten cyp, kterymu to patří to nema posypany nedej bože odhrnuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Krtek: tak se čiň mi něco napsat nebo Kde se teda potkáme? A v? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Dolany u Oumolóce v 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Tame, tady mas jeste souradnice a podle nich muzes kouknou na mapu. 49°38'58.434"N, 17°19'19.348"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 no a jak to vypadá s počasim?..naplanoval někdo nějaky dobry?...cely rano jsem jezdil a nebylo to zrovna příjemný ted odpoledne je dokonce aj trochu teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Krtku nechrapej a pomalu se chystej na fajny obed... Doufam ze jsis domluvil scuka i s Vankem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 no hura..aspon někdo se ozval...za chvilku jdu...no ja jsem mu psal...že 12:30 na benzince u baumaxu...ale jaxi nepremává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 No snad dojede...Rikal ze muze, tak uvidime. Kurna ja uz mam hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 no já tam na něho chvilku počkám kdyby si to přečetl na poslední chvilu... ale taky už bych něco zakous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Si muzes dat porci hranolek navic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 raději ne...nic..mizim...musim do garáže pro ten tryskáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Zdarec kluci přijedu později tak tam na mě počkejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Jsem klidně mohl jet s Váma, od zkoušky mě vyhodil dřív, než začala! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 To jsi teda moh, nevim proc jsi se nedomluvil s Kretkem...ale byli jsme tam celkem dlouho, moh jsi dojet alespon na birela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Zdarec to už sem tady zase pozdě že tu nikdo není.. Nějak sem neodolal a šel do práce po srazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Dobrý den jak se máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 na prd...nestihám...práce až nad hlavu...mám být na 2 místech zároveň a řešit kvantum problémů :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.