Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a jinak včera jsem měl další zařitek s puntem :D ..rupla potkavačka u řidiče...člověk, aby zas demontoval pulku auta, aby se k tomu dostal :) samej dekl sponka atd... :D

jinak...zítra mám výlet do ostravy pro jakési koberec... :p

Zdarec, taky se Vám to tady pořád odhlašuje?

mě se to odhašuje pouze když měním internet (práce-doma atd)...jinak jsem online :)

mě už dneska asi 3x za hodinu, nevím proč

Ahoj mistři Dolanové :D

tě pic bejku...včera jsem byl v Ostravě...nechápu jak tam někdo može bydlet....jakysi dvojity kruhače..navigačka nestihala přepinat..jsem 3x sjel uplně mimo :D

Ostrava je dědina :)

tě pic....tak jak se vám libi nový vzhled? :)

Nazdarek, uvidime jake to bude. Zatim se v tom zacinam orientovat, zdalo se mi to pred tim lepsi co se tyka orientace. Jde ale asi jen o zvyk. Jinak SZ jsou lepe vedene. Jeste sem hodim nejakou fotecku at uz vime zda to funguje jak ma. Musim ale neco krasneho najit. :smich:

post-25809-1266851867,0786_thumb.jpg

Upraveno od bruno128

nemáte oprávnění...to už jsem dneska někde četl :D

Ahoj mistři, jsem tu z toho mimo :)

To je chaos to nové fórum.. já chcu zpátky staré :-D stačí jiná barva než zelená :-D kdo stojí o spojení s fejbukem :wacko:

No fejsbuk je jen na odstranění soukromýho života. Měl jsem ho tak 2 měsíce a stačilo. Každej věděl o mojem kroku! :smich:

jste máčky...já FAKEbook nemam a stále odolávám nátlaku :p

Já ho mám, jen abych nemusel odolávat nátlaku.. jen tam nechodím no :-D

děcka.... 22:00 Sablikova 5km... 04:00 Česko:Finsko ... 6:00 Slovensko:Švedsko...nabity program dneska...bets nejsem vyspanej..a rano mam řidit :D v 9:00 mam byt v prostějově

Dobrý večer :)

moc dobrej neni...naši prohrali :feve:

to sice nee, ale dobře jim tak, stejně hráli velké hov..

ty si taky fanOUŠEk... :)

no to víš, poslední dobou jim to nějak nejde za to co za to berou :)

Měli by to všechno povyměnovat, mladý hraje hokej, tak trochu vím, jak to chodí...

bohužel no...co se dá dělat...ale rodí se nám nová krev....ten Krejčí s Fleishmanem...to jsou čarodějové...tam lítali jak rakety... :)

Dobrej vecir fanousci. :smich: No ti nasi hokejiste se opravdu ukazali. Jako nejlepsi elita...nebo snad ????

jelita??? :smich: Ludan ma pravdu, za prachy co za to maji by se meli jinak otacet.

nemáš už být nahodou na filmu? lol ...nic..já to balím..jsem toho moc nenaspal..nechapu tě jak mužeš vstavat ve 4 :feve:

Je to o zvyku, taky jsem stával, ale zvykat si nechci :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.