Únor 16, 201015 r a jinak včera jsem měl další zařitek s puntem ..rupla potkavačka u řidiče...člověk, aby zas demontoval pulku auta, aby se k tomu dostal samej dekl sponka atd... jinak...zítra mám výlet do ostravy pro jakési koberec...
Únor 18, 201015 r tě pic bejku...včera jsem byl v Ostravě...nechápu jak tam někdo može bydlet....jakysi dvojity kruhače..navigačka nestihala přepinat..jsem 3x sjel uplně mimo
Únor 22, 201015 r Nazdarek, uvidime jake to bude. Zatim se v tom zacinam orientovat, zdalo se mi to pred tim lepsi co se tyka orientace. Jde ale asi jen o zvyk. Jinak SZ jsou lepe vedene. Jeste sem hodim nejakou fotecku at uz vime zda to funguje jak ma. Musim ale neco krasneho najit. Upraveno Únor 22, 201015 r od bruno128
Únor 23, 201015 r To je chaos to nové fórum.. já chcu zpátky staré :-D stačí jiná barva než zelená :-D kdo stojí o spojení s fejbukem
Únor 23, 201015 r No fejsbuk je jen na odstranění soukromýho života. Měl jsem ho tak 2 měsíce a stačilo. Každej věděl o mojem kroku!
Únor 24, 201015 r děcka.... 22:00 Sablikova 5km... 04:00 Česko:Finsko ... 6:00 Slovensko:Švedsko...nabity program dneska...bets nejsem vyspanej..a rano mam řidit v 9:00 mam byt v prostějově
Únor 25, 201015 r no to víš, poslední dobou jim to nějak nejde za to co za to berou Měli by to všechno povyměnovat, mladý hraje hokej, tak trochu vím, jak to chodí...
Únor 25, 201015 r bohužel no...co se dá dělat...ale rodí se nám nová krev....ten Krejčí s Fleishmanem...to jsou čarodějové...tam lítali jak rakety...
Únor 25, 201015 r Dobrej vecir fanousci. No ti nasi hokejiste se opravdu ukazali. Jako nejlepsi elita...nebo snad ???? jelita??? Ludan ma pravdu, za prachy co za to maji by se meli jinak otacet.
Únor 25, 201015 r nemáš už být nahodou na filmu? ...nic..já to balím..jsem toho moc nenaspal..nechapu tě jak mužeš vstavat ve 4
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.