Krtek6 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 a jinak včera jsem měl další zařitek s puntem ..rupla potkavačka u řidiče...člověk, aby zas demontoval pulku auta, aby se k tomu dostal samej dekl sponka atd... jinak...zítra mám výlet do ostravy pro jakési koberec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Zdarec, taky se Vám to tady pořád odhlašuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 mě se to odhašuje pouze když měním internet (práce-doma atd)...jinak jsem online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 mě už dneska asi 3x za hodinu, nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Ahoj mistři Dolanové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 tě pic bejku...včera jsem byl v Ostravě...nechápu jak tam někdo može bydlet....jakysi dvojity kruhače..navigačka nestihala přepinat..jsem 3x sjel uplně mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Ostrava je dědina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tě pic....tak jak se vám libi nový vzhled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) Nazdarek, uvidime jake to bude. Zatim se v tom zacinam orientovat, zdalo se mi to pred tim lepsi co se tyka orientace. Jde ale asi jen o zvyk. Jinak SZ jsou lepe vedene. Jeste sem hodim nejakou fotecku at uz vime zda to funguje jak ma. Musim ale neco krasneho najit. Editováno: 22. Únor 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 nemáte oprávnění...to už jsem dneska někde četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ahoj mistři, jsem tu z toho mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 To je chaos to nové fórum.. já chcu zpátky staré :-D stačí jiná barva než zelená :-D kdo stojí o spojení s fejbukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No fejsbuk je jen na odstranění soukromýho života. Měl jsem ho tak 2 měsíce a stačilo. Každej věděl o mojem kroku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 jste máčky...já FAKEbook nemam a stále odolávám nátlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Já ho mám, jen abych nemusel odolávat nátlaku.. jen tam nechodím no :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 děcka.... 22:00 Sablikova 5km... 04:00 Česko:Finsko ... 6:00 Slovensko:Švedsko...nabity program dneska...bets nejsem vyspanej..a rano mam řidit v 9:00 mam byt v prostějově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 moc dobrej neni...naši prohrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 to sice nee, ale dobře jim tak, stejně hráli velké hov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 ty si taky fanOUŠEk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 no to víš, poslední dobou jim to nějak nejde za to co za to berou Měli by to všechno povyměnovat, mladý hraje hokej, tak trochu vím, jak to chodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 bohužel no...co se dá dělat...ale rodí se nám nová krev....ten Krejčí s Fleishmanem...to jsou čarodějové...tam lítali jak rakety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Dobrej vecir fanousci. No ti nasi hokejiste se opravdu ukazali. Jako nejlepsi elita...nebo snad ???? jelita??? Ludan ma pravdu, za prachy co za to maji by se meli jinak otacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 nemáš už být nahodou na filmu? ...nic..já to balím..jsem toho moc nenaspal..nechapu tě jak mužeš vstavat ve 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Je to o zvyku, taky jsem stával, ale zvykat si nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.