Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No ja uz dokazi vstat i bez zazvoneni budiku. Ale uz jdu do hajan. Ludo,nezapomen mi dat vedet co a jak. Zatim se mejte.

jasan, dobrou

bré deň :p ..máme další medaily :kol-147:

Jaký zas? Ty jo, ženy ze mě budou mít v životě radost, sporty mě nějak nezajímaj, nějak to nesleduju. Takže dones pivo, bude fotbal u mě neuslyší. :smich:

Kde se zase všichni flákáte? Já jdu za chvíli na noční a vůbec se mi nechce :)

ja se neflakama...ja jsem pařil, byl na nakupu a ted sjem se dodíval na smallville....co bych měl ještě stíhat :smich: večer jdu na -_-

Taky jdu, jen to nesmím přehnat :smich:

ja si splnim normu a pujdu dom :) sezona na krku...musím šetřit... :smich:

tak já jsem o5 nad normu :feve:

To forum se bude menit kazdej tyden nebo jak? Me uz jebne, trochu si clovek zvykne a zas je to jinaci.

:aggressive:

:smich: ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí...

btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu... :)

editace stejnyho přispěvku...error..

Upraveno od Krtek6

:smich: ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí...

btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu... :)

No ja to nechal delat borce u nas v praci...ale je to dost problem, musel jsem to neustale hlidat aby to poradne udelali. Komaxit by nebyl problem ale na tryskaci jsou sami alkaci a to uz problem je.

aha...no tak alkáči jsou dneska všude, že..co si budem nalhávat.. :D myslíš, že bys to pro mě mohl udělat? :)

No ja se zeptam ohledne toho tryskace, jinak do luhu a do laku problem nevidim. Jaku barvu by jsi na to chtel hodit?

Nemam poneti jakou zelenou tam maji, ale vim ze maji peknou cervenou.

tak to je těhlice...ne třmen...takže bud bílou nebo černou...

Jo tak to by nemel byt problem, tyhle barvy tam maji hafo...ja jsem si nechaval tehlice na cerno.

ok...tak to zkus pošéfovat a dej vědět.. :palec2:

OK...jak neco zjistim , dam vedet

• Autor

Dobré ráno klucí, chtěl jsem vás požádat komu se líbí moje fabča aby mi dal hlas, děkuji moc :)

post-15711-1267517499,5504_thumb.jpg

Cest práci soudruzi a soudružky...

Je třeba zase domluvit nějaký mini sraz, tak se čiňte prosím, protože jak budeme dnes srazovat, tak budeme zítra tunit :).

• Autor

Je vidět Luďo, že nechodíš do hospody Oc ;) , v sobotu máme šipky a 20 března je srázek v Třinci :prc: Už se to rozjíždí :)

20. mám ranní,tak bych možná na chvíli po šichtě přijel.

A ty šipky kde,kdy,jak?

no to máš pravdu, chodím hlavně sem :)

Musím se tam taky občas kouknout :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.