Únor 25, 201015 r No ja uz dokazi vstat i bez zazvoneni budiku. Ale uz jdu do hajan. Ludo,nezapomen mi dat vedet co a jak. Zatim se mejte.
Únor 27, 201015 r Jaký zas? Ty jo, ženy ze mě budou mít v životě radost, sporty mě nějak nezajímaj, nějak to nesleduju. Takže dones pivo, bude fotbal u mě neuslyší.
Únor 27, 201015 r ja se neflakama...ja jsem pařil, byl na nakupu a ted sjem se dodíval na smallville....co bych měl ještě stíhat večer jdu na
Únor 28, 201015 r To forum se bude menit kazdej tyden nebo jak? Me uz jebne, trochu si clovek zvykne a zas je to jinaci.
Únor 28, 201015 r ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí... btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu...
Únor 28, 201015 r ja vím nevim...ja už si zvykam....akorat mi blbne "prohlidnute temata" mam všechno v te sekci přečteny a furt mi to svítí... btw...nevíte někdo kdo dělá opískování?? mam možnost koupit těhlice z FRS, ale potřebovali by trochu poupravit...nebo hodit to do komaxitu... No ja to nechal delat borce u nas v praci...ale je to dost problem, musel jsem to neustale hlidat aby to poradne udelali. Komaxit by nebyl problem ale na tryskaci jsou sami alkaci a to uz problem je.
Únor 28, 201015 r aha...no tak alkáči jsou dneska všude, že..co si budem nalhávat.. myslíš, že bys to pro mě mohl udělat?
Únor 28, 201015 r No ja se zeptam ohledne toho tryskace, jinak do luhu a do laku problem nevidim. Jaku barvu by jsi na to chtel hodit? Nemam poneti jakou zelenou tam maji, ale vim ze maji peknou cervenou.
Únor 28, 201015 r Jo tak to by nemel byt problem, tyhle barvy tam maji hafo...ja jsem si nechaval tehlice na cerno.
Březen 2, 201015 r Autor Dobré ráno klucí, chtěl jsem vás požádat komu se líbí moje fabča aby mi dal hlas, děkuji moc
Březen 2, 201015 r Cest práci soudruzi a soudružky... Je třeba zase domluvit nějaký mini sraz, tak se čiňte prosím, protože jak budeme dnes srazovat, tak budeme zítra tunit .
Březen 2, 201015 r Autor Je vidět Luďo, že nechodíš do hospody Oc , v sobotu máme šipky a 20 března je srázek v Třinci Už se to rozjíždí
Březen 2, 201015 r Autor Sraz v Třinci - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3204 Šipky - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1454&st=15700&p=230130entry230130 Ale u šipek je třeba potvrdit učast Petince, neboť je omezený počet hráčů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.