Luďan Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Kde zase všichni jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 u televize....ja jsem to včera zabalil v 20:30 po comebacku...jsem nestihal "snad necheš aby nám kobra přišla zkontrolova stupačky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Krtku , doufam ze pocitas s tim srazem 27.3. v Hranicich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tady je mrkvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 příprava... -> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Jsem malem zapomel, dnes je patek a cas na Tve petipivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 tě pic bejku...včera jsem byl v Ostravě...nechápu jak tam někdo može bydlet....jakysi dvojity kruhače..navigačka nestihala přepinat..jsem 3x sjel uplně mimo Ja byvam v anglii 4Pruhovy kruhak zo semaforamy na kazdych 30m bezna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) děcka četli jste ten novej srazík v těch Malenovicích? (ostravsko) nepřipojíme se taky?..nemuselo by to být zlé... info zde: Editováno: 13. Březen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Tak jsem na to koukal a klidne bych se tam podival ale jednak je to jeste dost daleko abych vedel zda budu mit zrovna cas. Ale pokud ano, tak bych jel asi vecir domu. Editováno: 13. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 hura...aspon někdo se vyjádřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 No moc to tady nežije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ale jo....to se ti jenom zdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 No od dob co Ludan vozi domorodce po OV, tak nema cas sem chdit A Funes ma taky jine starosti, toz uz se tu taky dlouh neukazal. no a Vanek ma zase tolik prace ze kdyz ma cas napsat, toz uz jsou 2hod. rano a to tu nikdo neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no a Bruno zas nemá co dělat, bo je víc doma jak v práci....a toš tak my tady žijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Kurna ja mam prace ze evm kam driv skocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 mám noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 já taky :kol-56: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 mám noční No jsem si uz rikal , zda jeste zijes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 dnešní den je fakt jako na zabití...člověk si na chvilku odskočí a už ho hledá půlka republiky.. ráno mi nejvyjde to co jsem měl naplanovany, pak mi kdosi volá, vybije se mi baterka, sotva dojedu na firmu, tak zas jakejsi poplach...no zajimave dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Kdo to videl chodit do prace s vymlacenym mobilem... Hele Krtku budu v sobotu v Troubkach, muzes mi to tam klidne dovezt. Poslal bych Ti souradnice a jak by jsi byl na miste jen by jsi mi prozvonil na mobil a ja bych vylezl ven. na pondeli nebo utery je domluvenej tryskac a pak dalsi den lakovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 no jako ráno jsem měl ještě půlku baterky... pak volal jeden ocas ze stavby, kecal uplně o hovně... jak dlouho budeš v troubkách? já jedu ráno do prostějova a budu se vracet cca kolem oběda..sice jezdím před brodek atd...ale bych to tam stočil... btw...kolik máš vlastně těch čísel z kterých jsi mi volal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 No ja tam budu nekdy nejdrive kolem 12:15 a mel bych tam byt relativne do vecera. No tech cisel si nevsimej, to mam sluzebni a moje civilni cislo by jsi mel taky nekde mit . Jedu kolem baumaxu v Prerove a tam bych pripadne moh byt kolem 12:00hod. Tak jestli chces, muzeme se sejit rovnou tam . Pokud by ti nevyhovovali Troubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 aha...nu dobrá teda...uvidim kde budu zrovna v kterou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 OK, a barvu jsis uz vybral? Ja jsem se ptal na bilou a nemaji ciste bilou, maji jen takovou kremovou bilou, neni to snehova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 toš zas tak to nemusí hrotit...když není sněhově tak bude krémově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.