Přejít na obsah

Moravská hospoda

Woody

Doporučené příspěvky

Kdo to videl chodit do prace s vymlacenym mobilem...

Hele Krtku budu v sobotu v Troubkach, muzes mi to tam klidne dovezt. Poslal bych Ti souradnice a jak by jsi byl na miste jen by jsi mi prozvonil na mobil a ja bych vylezl ven.

na pondeli nebo utery je domluvenej tryskac a pak dalsi den lakovani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jako ráno jsem měl ještě půlku baterky... :aggressive: pak volal jeden ocas ze stavby, kecal uplně o hovně... jak dlouho budeš v troubkách? :) já jedu ráno do prostějova a budu se vracet cca kolem oběda..sice jezdím před brodek atd...ale bych to tam stočil... :) btw...kolik máš vlastně těch čísel z kterých jsi mi volal?:D

Odkaz ke komentáři

No ja tam budu nekdy nejdrive kolem 12:15 a mel bych tam byt relativne do vecera. No tech cisel si nevsimej, to mam sluzebni a moje civilni cislo by jsi mel taky nekde mit .

Jedu kolem baumaxu v Prerove a tam bych pripadne moh byt kolem 12:00hod. Tak jestli chces, muzeme se sejit rovnou tam . Pokud by ti nevyhovovali Troubky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...