bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Tak budes mit kremovou. Nebo je tam jeste fialova a cerna, cervena, orange, pak takova pistaciova co je na nove fabce. Ta by byla asi pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 ale kuš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 kvalitkááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 No to je teda husta slepka... a toto je tez dost huste video... http://www.youtube.com/watch?v=P0gCy0ZAfVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 prej... "no sex for 5month" .... Krtek a hovno jsem viděl...znám ..a ještě si najdi "Krtek a kára" ...taky husty .."čáááu holkyyyyy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ty woe.. celý víkend jsem dával dokupy babiččinu fiestu... co se týče rozebírání a logiky uchycení tak to jsou čuráci... Některé ty jejich věci je fakt oříšek rozebrat... ale na druhou stranu je musím pochválit za dvě věci... používájí normální šrouby a ne žádné spešl hvězdičky atd... a za další nešetří na kabeláži tak jak škodovka... snad pro všechno je tam nachystaný kabel... pod sedadlama hromady kabelů zakončených konektorem a nic dál.. předpokládám pro výhřev a bagy... ale škodovka je škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Na fiestu jsi mel prdet, hlavne at mas svoje napucovane na ten sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Nazdar lidi. Jak pak si tu žijete? Já absolutně nestíhám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 připravujem se na jaro...v plné polní ...mě by spíš překvapilo kdyby tys stíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 No jo.. chtěl jsem si přilepit okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 na co chceš lepit okno simtě...stejně za je furt teplo a budeš je mít pořád stáhlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ty stahuješ i okno u kufru? tak to je fičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jasny...mám ho jak roletu...na twindoor jsem neměl dost peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Kua asi to nestihnu... tak si ho ještě můžeš naposled prohlídnout ať máš inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) kde se vsichni flakate... tady aspon neco na zasmani. Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán. Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat: "No co to je, zase rasismus!" Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita? Bílou. Takže ty si počkej na tu svojí." Jde takhle chlápek po městě a má triko s nápisem "NESNÁŠÍM CIGÁNY". Vidi ho cigán, jde blíž a ptá se ho: “Co to máš na tom triku?" Chlápek se na něho podívá a říká: To je první věc, která mě na vás sere, neumíte číst." Cigan hned volá: "Hej Dežo, Laco pojďte sem. Bude férovka. Jemu je třicet, nás je třicet." A chlápek na to: "To je druhá věc, která mě na vás sere, když se chcete bít, musí vás být přesila.„ Tu se cigán už doopravdy naštve a vytáhne na chlápka nůž. A chlápek klidně na to: "A to je třetí věc, co mě na vás sere, taháte nože tam, kde se bude střílet." Editováno: 28. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 žiš....staréé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) kucíííí dívejte co jsem dostaaaal Editováno: 1. Duben 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 tady je nějak mrtvo tak to zas musím nějak oživit...konečně jsem se dozvěděl, kdy je v přerově tuning weekend...dorazí tam někdo?? začátek pátek 21.května v 18hod a pak sobota od 9:00 - 18:00 doufám, že stihnu ještě něco porobit abych mohl taky něco ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 koukám, že nám tady hospoda nějak krachuje, takže pááán vrchní bude kdo? Je ho třeba vyměnit, když se špatně stará... Jak k tomu přijdeme my GASTROTURISTI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 toš každej furt píše do srazů....by to mělo byt nějak přesměrovany autoamticky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 takže kdo bude hospodský? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Víceméně sis o to řekl. Pán hospodský spíš plká na octaforu.je tam víc živo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 co to slyším? Já nee, neumím čepovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Tak já zase pivo nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 nezájem...kofolu máme taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.