Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:happy:

Krtek teď nemá hlavu, je zamilovan :D

JJ, ani mi neodpovida na SZ.

Nebo má telefon vyšší moc. :smich:

No uz na nas pekne kasle... Zrejme ma uz jine zajmy. :)

jo jo, na kamarády pěkně sere

dejte mi všeci pokoj už :) absolutně nestíhám :D

Krtku , zvykej si.... :smich: Co mame rikat mi co mame ke vsemu jeste rodinu, deti ,manzelky, psa a kdo vi co vsechno? :p

Bruno co ví kdo ještě bych tady raději nerozváděl :)

Mas pravdu, to si musi kazdy prebrat sam.... :smich:

Tak už musíme ten hokej řešit tady :) jaké máte tipy na ten zítřejší zápas s Lotyšskem? Já bych řekla tak 2:0 pro nás :palec2:

Na olympiádě jsme vyhráli až v prodloužení. :smich: Bude to něco podobného si myslím. Jágr to říkal dobře, nemáme teď hráče. Tato generace je těžce mimo.

jj, Jágr měl pravdu, ale od té doby se ti naši hráči víc snaží.... včera to šlo sice poznat až od druhé třetiny, ale nebylo to nejhorší, v té třetí třetině bylo tolik šancí, že těch gólu jsme mohli dát fakt plno, ale ten Gerber měl fakt štěstí zmetek jeden :feve:

Gerber to je kýbl...my akorat nemumíme střílet..to je to...prázdná branka a trefí vedle bo do něho

Jak u vás vypadá voda??? :help: Tady je prý už 3. povodňový stupeň, vedle Teplice už mají dané pytle u vody a Valmez je dost zaplavený :( Myslím, že Bečvě v Hranicích už asi taky moc nechybí. :feve:

Kousek od nas to vypada takhle: :( Ostravice - 2.fotka normalny stav 3.fotka dnes ráno

kua jak to ze to nejde ukazat :(

Upraveno od libor.kratas

v dluhoniních už je taky 3.stupeň ....evaukujem hotel a máti mi taky volala, že aj školku...prej večer to bude mazec

Tak co,zasáhly někoho nějak vážněji povodně? Nebo se vám voda vyhla? Tady na Severu moravy to vypadá že se vše vrací k normálu.

naštěstí jsme to přežili bez újmy...

Ale pocit to byl hnusnej, rozvodněná řeka cca 400m od baráku

Mě stačilo 10cm navíc a koupal bych se.

Me na stesti taky ne, Becvu vidim z okna a dalsi potok co uz byl velkej jako reka mam kousek od garaze. Ale vse ok. Muj svagr ale takove stesti v Troubkach nemel.

Chudák. :feve:

no já jsem akorat akorat bez topení jinak si nemožu stěžovat..ty troubky to je konec...jsem si až odpoledne vzpomněl, že tam mám rosničku (1000mb) ..naštěstí je prej na kopci a je to jedno z mála míst kam se voda bets nedostala...těch lidí je mi líto...ať jim pošlou něco z EU hergot..

No oni tet nemaji penize v EU, jelikoz musi posilat do Recka a ti smejdi si tam za to nakupuji vojensku techniku. Ani se uz nedivim ze to Rekove dopracovali do takovich sra..... :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.