Květen 9, 201015 r Krtku , zvykej si.... Co mame rikat mi co mame ke vsemu jeste rodinu, deti ,manzelky, psa a kdo vi co vsechno?
Květen 16, 201015 r Tak už musíme ten hokej řešit tady jaké máte tipy na ten zítřejší zápas s Lotyšskem? Já bych řekla tak 2:0 pro nás
Květen 16, 201015 r Na olympiádě jsme vyhráli až v prodloužení. Bude to něco podobného si myslím. Jágr to říkal dobře, nemáme teď hráče. Tato generace je těžce mimo.
Květen 16, 201015 r jj, Jágr měl pravdu, ale od té doby se ti naši hráči víc snaží.... včera to šlo sice poznat až od druhé třetiny, ale nebylo to nejhorší, v té třetí třetině bylo tolik šancí, že těch gólu jsme mohli dát fakt plno, ale ten Gerber měl fakt štěstí zmetek jeden
Květen 16, 201015 r Gerber to je kýbl...my akorat nemumíme střílet..to je to...prázdná branka a trefí vedle bo do něho
Květen 17, 201015 r Jak u vás vypadá voda??? Tady je prý už 3. povodňový stupeň, vedle Teplice už mají dané pytle u vody a Valmez je dost zaplavený Myslím, že Bečvě v Hranicích už asi taky moc nechybí.
Květen 17, 201015 r Kousek od nas to vypada takhle: Ostravice - 2.fotka normalny stav 3.fotka dnes ráno kua jak to ze to nejde ukazat Upraveno Květen 17, 201015 r od libor.kratas
Květen 17, 201015 r v dluhoniních už je taky 3.stupeň ....evaukujem hotel a máti mi taky volala, že aj školku...prej večer to bude mazec
Květen 19, 201015 r Tak co,zasáhly někoho nějak vážněji povodně? Nebo se vám voda vyhla? Tady na Severu moravy to vypadá že se vše vrací k normálu.
Květen 20, 201015 r naštěstí jsme to přežili bez újmy... Ale pocit to byl hnusnej, rozvodněná řeka cca 400m od baráku
Květen 20, 201015 r Me na stesti taky ne, Becvu vidim z okna a dalsi potok co uz byl velkej jako reka mam kousek od garaze. Ale vse ok. Muj svagr ale takove stesti v Troubkach nemel.
Květen 21, 201015 r no já jsem akorat akorat bez topení jinak si nemožu stěžovat..ty troubky to je konec...jsem si až odpoledne vzpomněl, že tam mám rosničku (1000mb) ..naštěstí je prej na kopci a je to jedno z mála míst kam se voda bets nedostala...těch lidí je mi líto...ať jim pošlou něco z EU hergot..
Květen 21, 201015 r No oni tet nemaji penize v EU, jelikoz musi posilat do Recka a ti smejdi si tam za to nakupuji vojensku techniku. Ani se uz nedivim ze to Rekove dopracovali do takovich sra.....
Květen 22, 201015 r kdo má zájem tak přidávám odkaz na fotky z tuningu z Přerova http://www.ulozto.cz/4895455/2010-05-22-tuning-prerov.zip
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.