Květen 23, 201015 r to počasí mohlo byt lepší..furt si z nás dělalo srandu..nejlepší byl trabant co soutěžil v show&shine
Květen 24, 201015 r Jak to vidíte v tu sobotu ? Sraz na srazu v Malenovicich , spanila jízda a pak grilovacka u Ludana? nebo z toho seslo ?
Květen 25, 201015 r Presne jak pises, Ja prijedu k Ludovi , hodinu jeste upresnim a pak pojedeme do tech Malenovic. Jeste zadam souradnice a presny cas, kde se setkame pred odjezdem do Malenovic. tak zde jsou souradnice kde si dame sraz pred srazem. 49°39'24.465"N, 18°21'40.287"E ve 12:30hod. Upraveno Květen 25, 201015 r od bruno128
Květen 25, 201015 r Oukej tak souradnice mam zadany, a kdo prijede? noo tak zavazne muzu rict ze ja, libor kratas a jeho mlada. Jestli jest nekdo tak to nevim.
Květen 25, 201015 r správně tak, jen dejte vědět, kdo všechno přijede, ať vím, kolik masa koupit Tak urcite jedu ja aj mlada a jestly se muzeme privterit na gril party Luďane ? jinak do malenovic jede Peta Pohlud, a Drabek mame snema sraz v F-M a potom ted pojedeme tam kde bruno udal souradnice a mozna pojeddou na spanilou jizdu 2 auta ale nic neslibuji Upraveno Květen 25, 201015 r od libor.kratas
Květen 25, 201015 r zdravím panstvo..má někdo zkušenosti nebo nějaké reference o této firmě? http://www.trieste.cz/ ?? docela mě zajímá ta jejich NANO autofolie
Květen 25, 201015 r zdravím panstvo..má někdo zkušenosti nebo nějaké reference o této firmě? http://www.trieste.cz/ ?? docela mě zajímá ta jejich NANO autofolie Krtku nefim o te firme nic ale jdu delat pristy mesic folie SunTek jsou kvalitní ma jich hodne lidi a jeste 3M folie taky za jedna jdes dělad folie jo na fabču ? mi mame domluvenou cenu zatim 3500,- zatim jdeme 3 auta a cim vice aut tim vetsi sleva
Květen 25, 201015 r tak to nemáte moc echt slevu...normálka je 3600,- no ta firma taky děla Suntek...jak jsem říkal na sraze...ztmvail bych...ale nevim jak moc...abych viděl v noci
Květen 25, 201015 r tak to nemáte moc echt slevu...normálka je 3600,- no ta firma taky děla Suntek...jak jsem říkal na sraze...ztmvail bych...ale nevim jak moc...abych viděl v noci 3500,. je zakladni cena a rikal cim vice aut, tak cena pujde dolu.... Upraveno Květen 25, 201015 r od libor.kratas
Květen 25, 201015 r no tak u mě je to jak prašť a uhoď jestli ušetřím 100,- na folii a projedu 100,- na benzinu
Květen 26, 201015 r Libore jasan, jsi na seznamu Ještě někdo? At máme dosti jídla a pití... Ludo tak bude nás celkem 6 Ja Libor jeho pritelkyne Bruno s Misou a Petr. U toho posledniho to nen na 100% jeste mi da vedet, s ostatnima pocitej na 100% jinak sem si te pridal na icq tak se tam sem tam ukaz
Květen 27, 201015 r hej děcka já jsem fakt haluzák jak cyp....jsem konečně našel ten zámek dveří co by blb...s typkem jsem se domluvil na 500,- + pošta....a ted mi to přišlo a dobírka enem za 200,- :D on to tam tak naškrábal na ten balíček, že to pošta špatně přečetla....ou jéé novej stojí 2500,- a ve škodovce 3500,-
Květen 27, 201015 r no oni to beruou jako zámek dveří, ale je to ten motorek díky, kterýmu ti funguje to táhlo a kolíky na centrálu mi to zamykalo a odemykalo všechny dveře krom řidičovi...a ty už o víkendu nešly zavřít ani klíčem repesktive je to to, co ty máš na fabii jako neoriginal central Upraveno Květen 27, 201015 r od Krtek6
Květen 27, 201015 r Tak jestli to dobre chapu, jedna se o dverni zamek elektr. s centralnim zamikanim dveri. origo, ne nahradu centralu jako ma Misa na fabce.
Květen 28, 201015 r prostě toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b1837015am-zamek-dveri-predni-levy-fabia.html a ted mi mechanik ještě řekl, že mám vadnou aj vložku zamku bo mi to nejde ani tím klíčem...takže jsem ve škodovce nafasoval opravarenskou sadu za 77,- a uvidim v ponděli co uděla...ja nestiham...a navíc mi to ani nejde sundat ten plech blbe
Květen 29, 201015 r No ani mi nemluv, na fabce mame tez oba zamky pred smrti, ridicuv uz nefungoval vubec a tak jsem tyden odemikal u spolujezdce , rozhodl jsemse ze na to kouknu a v L byli poskozene dva krouzky tak jsem rozebral taky P aprehazel jsem nejake dilky , jelikoz nejde prehodit cela vlozka. uz mam tez pripravenou opravnou sadu , ale nevim zda to dobre seskladam, pruzinka se tam cpe hodne blbe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.