Přejít na obsah

Moravská hospoda

Woody

Doporučené příspěvky

Presne jak pises, Ja prijedu k Ludovi , hodinu jeste upresnim a pak pojedeme do tech Malenovic. Jeste zadam souradnice a presny cas, kde se setkame pred odjezdem do Malenovic.

tak zde jsou souradnice kde si dame sraz pred srazem. 49°39'24.465"N, 18°21'40.287"E ve 12:30hod.

Editováno: , autor: bruno128
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

správně tak, jen dejte vědět, kdo všechno přijede, ať vím, kolik masa koupit :)

Tak urcite jedu ja aj mlada a jestly se muzeme privterit na gril party Luďane ? jinak do malenovic jede Peta Pohlud, a Drabek mame snema sraz v F-M a potom ted pojedeme tam kde bruno udal souradnice :D a mozna pojeddou na spanilou jizdu 2 auta ale nic neslibuji

Editováno: , autor: libor.kratas
Odkaz ke komentáři

zdravím panstvo..má někdo zkušenosti nebo nějaké reference o této firmě? http://www.trieste.cz/ ?? docela mě zajímá ta jejich NANO autofolie :)

Krtku nefim o te firme nic ale jdu delat pristy mesic folie SunTek jsou kvalitní ma jich hodne lidi a jeste 3M folie taky za jedna jdes dělad folie jo na fabču ? mi mame domluvenou cenu zatim 3500,- zatim jdeme 3 auta a cim vice aut tim vetsi sleva :)

Odkaz ke komentáři

Libore jasan, jsi na seznamu :)

Ještě někdo? At máme dosti jídla a pití...

Ludo tak bude nás celkem 6 Ja Libor jeho pritelkyne Bruno s Misou a Petr. U toho posledniho to nen na 100% jeste mi da vedet, s ostatnima pocitej na 100% jinak sem si te pridal na icq tak se tam sem tam ukaz :)

Odkaz ke komentáři

hej děcka já jsem fakt haluzák jak cyp....jsem konečně našel ten zámek dveří co by blb...s typkem jsem se domluvil na 500,- + pošta....a ted mi to přišlo a dobírka enem za 200,- :D :D on to tam tak naškrábal na ten balíček, že to pošta špatně přečetla....ou jéé lol novej stojí 2500,- a ve škodovce 3500,- :p

Odkaz ke komentáři

no oni to beruou jako zámek dveří, ale je to ten motorek díky, kterýmu ti funguje to táhlo a kolíky na centrálu :) mi to zamykalo a odemykalo všechny dveře krom řidičovi...a ty už o víkendu nešly zavřít ani klíčem :)

repesktive je to to, co ty máš na fabii jako neoriginal central :)

Editováno: , autor: Krtek6
Odkaz ke komentáři

prostě toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b1837015am-zamek-dveri-predni-levy-fabia.html :) a ted mi mechanik ještě řekl, že mám vadnou aj vložku zamku bo mi to nejde ani tím klíčem...takže jsem ve škodovce nafasoval opravarenskou sadu za 77,- a uvidim v ponděli co uděla...ja nestiham...a navíc mi to ani nejde sundat ten plech blbe :)

Odkaz ke komentáři

No ani mi nemluv, na fabce mame tez oba zamky pred smrti, ridicuv uz nefungoval vubec a tak jsem tyden odemikal u spolujezdce , rozhodl jsemse ze na to kouknu a v L byli poskozene dva krouzky tak jsem rozebral taky P aprehazel jsem nejake dilky , jelikoz nejde prehodit cela vlozka. uz mam tez pripravenou opravnou sadu , ale nevim zda to dobre seskladam, pruzinka se tam cpe hodne blbe. :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...