bruno128 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Pekne fotky... A jeste hezci auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 to počasí mohlo byt lepší..furt si z nás dělalo srandu..nejlepší byl trabant co soutěžil v show&shine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 udělala jsem jedno video pro zlaté mistry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Jak to vidíte v tu sobotu ? Sraz na srazu v Malenovicich , spanila jízda a pak grilovacka u Ludana? nebo z toho seslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Presne jak pises, Ja prijedu k Ludovi , hodinu jeste upresnim a pak pojedeme do tech Malenovic. Jeste zadam souradnice a presny cas, kde se setkame pred odjezdem do Malenovic. tak zde jsou souradnice kde si dame sraz pred srazem. 49°39'24.465"N, 18°21'40.287"E ve 12:30hod. Editováno: 25. Květen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 správně tak, jen dejte vědět, kdo všechno přijede, ať vím, kolik masa koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Oukej tak souradnice mam zadany, a kdo prijede? noo tak zavazne muzu rict ze ja, libor kratas a jeho mlada. Jestli jest nekdo tak to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) správně tak, jen dejte vědět, kdo všechno přijede, ať vím, kolik masa koupit Tak urcite jedu ja aj mlada a jestly se muzeme privterit na gril party Luďane ? jinak do malenovic jede Peta Pohlud, a Drabek mame snema sraz v F-M a potom ted pojedeme tam kde bruno udal souradnice a mozna pojeddou na spanilou jizdu 2 auta ale nic neslibuji Editováno: 25. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 zdravím panstvo..má někdo zkušenosti nebo nějaké reference o této firmě? http://www.trieste.cz/ ?? docela mě zajímá ta jejich NANO autofolie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 zdravím panstvo..má někdo zkušenosti nebo nějaké reference o této firmě? http://www.trieste.cz/ ?? docela mě zajímá ta jejich NANO autofolie Krtku nefim o te firme nic ale jdu delat pristy mesic folie SunTek jsou kvalitní ma jich hodne lidi a jeste 3M folie taky za jedna jdes dělad folie jo na fabču ? mi mame domluvenou cenu zatim 3500,- zatim jdeme 3 auta a cim vice aut tim vetsi sleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak to nemáte moc echt slevu...normálka je 3600,- no ta firma taky děla Suntek...jak jsem říkal na sraze...ztmvail bych...ale nevim jak moc...abych viděl v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) tak to nemáte moc echt slevu...normálka je 3600,- no ta firma taky děla Suntek...jak jsem říkal na sraze...ztmvail bych...ale nevim jak moc...abych viděl v noci 3500,. je zakladni cena a rikal cim vice aut, tak cena pujde dolu.... Editováno: 25. Květen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 no tak u mě je to jak prašť a uhoď jestli ušetřím 100,- na folii a projedu 100,- na benzinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Libore jasan, jsi na seznamu Ještě někdo? At máme dosti jídla a pití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Libore jasan, jsi na seznamu Ještě někdo? At máme dosti jídla a pití... Ludo tak bude nás celkem 6 Ja Libor jeho pritelkyne Bruno s Misou a Petr. U toho posledniho to nen na 100% jeste mi da vedet, s ostatnima pocitej na 100% jinak sem si te pridal na icq tak se tam sem tam ukaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 ok, se všemi počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 hej děcka já jsem fakt haluzák jak cyp....jsem konečně našel ten zámek dveří co by blb...s typkem jsem se domluvil na 500,- + pošta....a ted mi to přišlo a dobírka enem za 200,- :D on to tam tak naškrábal na ten balíček, že to pošta špatně přečetla....ou jéé novej stojí 2500,- a ve škodovce 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Krtku , ty jsi fakt haluzak, co to je za zamek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 (editace) no oni to beruou jako zámek dveří, ale je to ten motorek díky, kterýmu ti funguje to táhlo a kolíky na centrálu mi to zamykalo a odemykalo všechny dveře krom řidičovi...a ty už o víkendu nešly zavřít ani klíčem repesktive je to to, co ty máš na fabii jako neoriginal central Editováno: 27. Květen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Tak jestli to dobre chapu, jedna se o dverni zamek elektr. s centralnim zamikanim dveri. origo, ne nahradu centralu jako ma Misa na fabce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 prostě toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b1837015am-zamek-dveri-predni-levy-fabia.html a ted mi mechanik ještě řekl, že mám vadnou aj vložku zamku bo mi to nejde ani tím klíčem...takže jsem ve škodovce nafasoval opravarenskou sadu za 77,- a uvidim v ponděli co uděla...ja nestiham...a navíc mi to ani nejde sundat ten plech blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 No ani mi nemluv, na fabce mame tez oba zamky pred smrti, ridicuv uz nefungoval vubec a tak jsem tyden odemikal u spolujezdce , rozhodl jsemse ze na to kouknu a v L byli poskozene dva krouzky tak jsem rozebral taky P aprehazel jsem nejake dilky , jelikoz nejde prehodit cela vlozka. uz mam tez pripravenou opravnou sadu , ale nevim zda to dobre seskladam, pruzinka se tam cpe hodne blbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Tak zde včerejší sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Tak zde včerejší sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 heh dobry sprinty...ta babka si měla dát čáru s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.