pitrys76 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 co mi to děla?.... na DO mi to zamyká a odemyka jenom 3 dveře...řidičovi jdou pouze klíčem..byl jsem u jednoho diagnostika...vymazal a opravil tu chybu..ale stejně to nejde...pak jsem byl i u autoelektrikáře a ten mi zkontroloval draty..v těch nic není...prej jednotka dveří nebo komfortka samotna....ve středu jedu za Vašou do Prostějova..uvidim co mi řekne on... :-/ Kamarádovi to taky dělalo.Tak jsem mu ten zámek vyndal a kromě mikrospínače,který byl vadný (jsem ho vyměnil)jsem zámek rozebral,proměřil ostatní mikrospínače,proletoval plošňák,aby jsme vyloučili studeňáky.Pak ještě rozebral,propucoval a promazal ten motorek,protože se zasekával. A funguje to bez problémů už asi 2 roky. Takže záleží jak jsi zručný a troufáš si.Určitě bys to zvládl né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) no co se týka elektriky jsem lama...na to nešaham...nechávám odborníkům edit: tak jsem byl dneska u Vaši v Prostějově....ten kluk prostě ví co děla...a když neví tak na to přijde tak aj tak jsem měl přecvaknutej nebo respektive ulomenej drát, kterej vedl signál do těch dveří...takže kdyby někdo chtěl..mám na prodej zámek dveří od řidiče Editováno: 9. Červen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Helemelese kdo má dneska svátek.. náš BRUNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 :_icon_smich2: on je ale Zdeňa woe (aspoň teda myslim, že je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) Pro ty nechápavé... to byl vtip Editováno: 11. Červen 2010, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 ale tak oslavit to može... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 No jasny, doma jsem se uz taky ptal , co mi koupi k svatku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 třeba ti darujou konečně pořádný motor :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Ja mam motor dobrej, prijed na srz a muzes se pochlubit, jak to lita Tobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 joo...dojeď...načipovanou mpi jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Jen aby nas jeste neprekvapil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 anoooooo, budeme sprintit Dokonce přijede i krtkova LASKA, tak se doufám pochlapí a pojede mezi prvními Krtku klidně vezmu roomstra a máš výhru v kapse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 no to si piš, že nepojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 JJ, Krtek je ochrance prirody a pavouky co se mu ve vyfuku zabydleli, nebude prece vyhanet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 tss...bets neviš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Nerozumim reci Tveho kmene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 krtek ted vyhání pavouky úplně odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 a furt bude rýpat tam se starej o vodu v chladiču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Krtku, to prece neni rypani. Vzdyt nic spatneho nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 to já všechno stíhám Krtku My to s Tebou tady myslíme dobře A pavučiny je třeba někdy vymést, nee? Já je vymetám velice rád dokonce radši než-li sprinty Normálně to tu na sebe veřejně prásknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Jako ja Ti Ludo celkem verim ze rad...Ale ze radeji nez sprinty??? Tak tomu se mi zrovna moc verit nechce. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak jsem si dneska chtěl jet slavnostně udělat folie na okna do olomoucu...a přijel jsem opět bez nich ..typek celej žhavej, ani jsem mu nestačil řict co vlastně chcu a nechcu a začal mlet...že na přední okna to nejde, že ty jsou ztmaveny z vyroby...a to a tamto..pak mi tam začal kalkulovat cenu, ktera byla uplně jina než mi řekla baba na dispečinku a nakonec z něho vylezlo, že ta cena je jenom za jakysi zakladni folie, ktery jsou lehce poškrabat, a že za ty ktery jsem chtěl a domlouval se s babou bych dal nějakych 4500,- ...toš nezabili by jste je? tak jsem mu řekl, že takovy služby ať si strčí za klobouk když se ani nemužou dohodnout kolik za to chcou..a jel jsem dom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 To mas teda pech. Nalep si je sam a nejakou homologacku, uz sezenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.