Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chcel by som vymeniť žiarovky pre denné svietenie (O II facelift), ale zastavil ma plast v prednom nárazníku vedľa hmlových svetiel. Nevie mi niekto poradiť nejaký grif, ako to odtiaľ vybrať? Skúšal som to podľa návodu, ale nejak mi to nejde a drží to tam sakra tesno. :feve:

tek nejaky ten grif by zaujimal aj mna. Raz sa mi podarilo vymenit ziarovku. No minule som si zodral kozu z prstov na oboch rukach, ale ten cierny plast sa mi podarilo uvolnit po 15 minutach len v dolnej casti... :feve:

Inac mam uvolnenu lavu hmlovku - a ked idem po nejakej hrbolatej ceste, tak sa mi po par kilometroch vysunie von, ze sa da aj vytiahnut... Ale aj ked ju zacvaknem naspat, tak je tam nejaka vola - oproti pravej, ktora drzi ako pribita... Nikde nemam nic ulomene, tak to nechapem. :help: :help: :help:

• 1 měsíc později...

Napoprvé se mi to také vůbec nepovedlo (a ruce jsem si pěkně odřel),

zkusil jsem to asi po měsíci (dával jsem LED místo žárovek) a povedlo se mi to podle návodu.

Další demontáž už byla v pohodě.

A nemas pocit, ze to tam uz nie je tak natesno ako od vyroby?

LED si daval namiesto 21W ziarovky do denneho svetla? Ja som to skusal a nesvietila - vraj treba menit kabelaz (ine poly)? Ako si to teda zapojil? Nejake foto ako to svieti by sa nenaslo, please?

• 1 rok později...

caute, nechcelo sa mi zakladat novu temu kvoli takej blbosti a cez search som nenasiel....jak sa vymiena lava brzdova ziarovka na O II pred fl Combi? treba rozobrat polku auta alebo ide svetlo pekne vybrat? diky

Navod k obsluhe - strana 295.

Zo svetlom nerobis nic, len vytiahnes ten biely drziak :)

post-10844-0-37453600-1299065613_thumb.j

post-10844-0-19873800-1299065815_thumb.j

Upraveno od Cjoctavian

fasa diky ti :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.