Publikováno Říjen 2, 200916 r Zdravím, chcel by som vymeniť žiarovky pre denné svietenie (O II facelift), ale zastavil ma plast v prednom nárazníku vedľa hmlových svetiel. Nevie mi niekto poradiť nejaký grif, ako to odtiaľ vybrať? Skúšal som to podľa návodu, ale nejak mi to nejde a drží to tam sakra tesno.
Říjen 4, 200916 r tek nejaky ten grif by zaujimal aj mna. Raz sa mi podarilo vymenit ziarovku. No minule som si zodral kozu z prstov na oboch rukach, ale ten cierny plast sa mi podarilo uvolnit po 15 minutach len v dolnej casti... Inac mam uvolnenu lavu hmlovku - a ked idem po nejakej hrbolatej ceste, tak sa mi po par kilometroch vysunie von, ze sa da aj vytiahnut... Ale aj ked ju zacvaknem naspat, tak je tam nejaka vola - oproti pravej, ktora drzi ako pribita... Nikde nemam nic ulomene, tak to nechapem. :help:
Listopad 28, 200915 r Napoprvé se mi to také vůbec nepovedlo (a ruce jsem si pěkně odřel), zkusil jsem to asi po měsíci (dával jsem LED místo žárovek) a povedlo se mi to podle návodu. Další demontáž už byla v pohodě.
Listopad 29, 200915 r A nemas pocit, ze to tam uz nie je tak natesno ako od vyroby? LED si daval namiesto 21W ziarovky do denneho svetla? Ja som to skusal a nesvietila - vraj treba menit kabelaz (ine poly)? Ako si to teda zapojil? Nejake foto ako to svieti by sa nenaslo, please?
Březen 2, 201114 r caute, nechcelo sa mi zakladat novu temu kvoli takej blbosti a cez search som nenasiel....jak sa vymiena lava brzdova ziarovka na O II pred fl Combi? treba rozobrat polku auta alebo ide svetlo pekne vybrat? diky
Březen 2, 201114 r Navod k obsluhe - strana 295. Zo svetlom nerobis nic, len vytiahnes ten biely drziak Upraveno Březen 2, 201114 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.