Jay Kay Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Uvidime. Kdyz to bude k nicemu,tak to sundam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 FII_VT_svetlo_01.JPG (70.69k)FII_VT_svetlo_00.jpg (95.29k) Konecne!!!!! Vypadá to dost dobře. Něco jako př. světla na S II.Otázkou je,jak to provést aby se nesnížila bezpečnost-aby byly vidět obrys.světla a blinkry.To jsu zvědavej jak to dopadne..Ale nápad dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Jak jsem psal uz vyse,tu folii to prosviti,tak by to melo byt o.k. na jaro jak pojedu na chatu tak to nejak spachtim a pak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) Zahodil jsem to. Ten vrch světla je tak blbě lomený,že mi to prostě nešlo.... Možná s horkovzduškou,ale na to si netroufám,protože kryt světla je taky plastový... Nějaké nápady? Editováno: 2. Září 2011, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) Já myslím,že to sklo je odolnější než ta samolepka,tak by to opatrně šlo, nebo ten vršek vyřešit mračítkem. Asi by to bylo ale překombinované Mimochodem ten karbon má zajímavej tvar ************************* pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! ************************* Editováno: 3. Září 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) Karbon vypadá líp než ten první. A kdyby byl v laku??? No jo,ale to je facelift... ten má jiné světla ne? Editováno: 2. Září 2011, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 (editace) ad Skofa: ne svetlo neni sklenene. Je to plast. I kdyz musi vydrzet dost vysokou teplotu, tak na horkovzdusku zapomente. co se tyka tech mracitek. Mnoo R, FII ma ty svetla zajimavy, takze bych se na to vykaslal. Navíc tím snizite ucinnou plochu blinkru, coz je nejen skoda, ale i proti predpisum. Nejakej stouravej policajt by to mohl resit. Ty karbonovy vypadaj lip, ale zase by k tomu bylo potreba dalsi karbonovy dily na aute. Taky bacha na rozdil mezi svetlem s parabolou a projektorem. Muze to pak vypadat jinak. (ne tvar, ale vzhled). Mno a davat karbon do laku? Asi by to slo, ale to je preci umtsl, aby to vypadalo karbonove. Dat za to velky prachy a prelakovat to? mnoo ja ti nevim Editováno: 3. Září 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 No Já jsem to myslel tak,že ten TVAR KARBONOVÉHO MRAČÍTKA se mi líbí víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 ad Skofa: ne svetlo neni sklenene. Je to plast. I kdyz musi vydrzet dost vysokou teplotu, tak na horkovzdusku zapomente. co se tyka tech mracitek. Mnoo R, FII ma ty svetla zajimavy, takze bych se na to vykaslal. Navíc tím snizite ucinnou plochu blinkru, coz je nejen skoda, ale i proti predpisum. Nejakej stouravej policajt by to mohl resit. Ty karbonovy vypadaj lip, ale zase by k tomu bylo potreba dalsi karbonovy dily na aute. Taky bacha na rozdil mezi svetlem s parabolou a projektorem. Muze to pak vypadat jinak. (ne tvar, ale vzhled). Mno a davat karbon do laku? Asi by to slo, ale to je preci umtsl, aby to vypadalo karbonove. Dat za to velky prachy a prelakovat to? mnoo ja ti nevim To že to je plast je mi známo,asi sem to napsal,že to vyznělo jinak,jen sem reagoval na to vyřešení horní hrany světla a proč používat hned horkovzdušku? na YouTube jsou videa kde stačí jen obyč fén.Jen si myslím,že to PLASTOVÉ sklo to vydrží,ono se nezdá,ale neni to kelímek od jogurtu. Samozřejmě za předpokladu,že člověk neni uplnej blbec a nebude na to fučet horkovzduškou půl dne na jedno místo A co se týká těch mračítek,předpokládám že to má atestaci a tak to musí být v poho nebo né? Jestli to atest nemá pak neni potřeba to dál rozebírat. Ikdyž si myslím,že s těma dirkovanejma samolepkama jsou ty mračítka už to nejmenší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) Já jsem ty blinkry přelepil folií přímo na ztmavení světel, a myslím že to u té černé nevypadá zle... Zadní také... Editováno: 27. Září 2014, autor: crazyduke 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Mooc pěkný opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Noooo...dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 (editace) Dnes jsem udělal změnu těch zadních, odstranil jsem folii z červené plochy a nechal ji jen dokola na bílém lemu a blinkr se spátečkou. Už nebylo světlo... tak nafotím zítra... Tady tedy pár foto.. Jinak mám v plánu rozdělat přední světla a zatmavit je ve stylu Monte Carlo... Editováno: 28. Září 2014, autor: crazyduke 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.