lum Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Zdravim, tak jsem konecne po umornem hledani sehnal paradni decentni spoiler. Foto prozatim neni moje (mam stribnaka), ale i tak je to krasny kousek. Pokud by mel nekdo zajem, tak jsou dostupne u me v omezenem poctu. Zaklad je cerny ohebny plast PVC (pripraveny pro lak). Velice jednoducha montaz bez vrtani. Vse potrebne v sade. SLEVA Cena za kus bez lakovani (1 900 Kč) Cena za kus s lakovanim do barvy vozu (2 500 Kč ) Kontakt na me: 606 335 423 Email: limon@seznam.cz Editováno: 8. Říjen 2009, autor: lum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Cena za kus bez lakovani (2 800 Kč)Cena za kus s lakovanim do barvy vozu (3 400 Kč ) Snad každý tu ví, že se dá sehnat toto za 990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lum Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Snad každý tu ví, že se dá sehnat toto za 990,- Hmm, tak toto jsem opravdu nesehnal. Je zde i prispevek, ale nikde neni k sehnani. Navic ze zadni casti neni tento zrovna nejdecentnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Hmm, tak toto jsem opravdu nesehnal. Je zde i prispevek, ale nikde neni k sehnani. Navic ze zadni casti neni tento zrovna nejdecentnejsi. můžu sehnat kdyby si chtěl a nějaky velky rozdíl v nich nevidim Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lum Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 můžu sehnat kdyby si chtěl a nějaky velky rozdíl v nich nevidim No zda se mi ten tvuj takovy utaply :-) Ale to je asi kazdeho vkus. Ja jsem rad za tento a vypada to opravdu cool. Jeste prihodim foto ve stribrne barve az budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No zda se mi ten tvuj takovy utaply :-) Ale to je asi kazdeho vkus. Ja jsem rad za tento a vypada to opravdu cool. Jeste prihodim foto ve stribrne barve az budu doma Je to věc vkusu každého, ale dle mě na Supa žádný spojler nepatří, akorát se to pak nahovno umývá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Snad každý tu ví, že se dá sehnat toto za 990,- Nemáš nějakej odkaz kde koupit za tech 990,-Kč co máš na fotce?Ten se mě moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jakej odkaz ? Je to ze Skody Octavia 1 od Miloteca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no taky mezi nima nevidím nějakej rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jeden tam je celkem podstatnej ....cena pres 3k za listu je mooc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 http://www.fun-tuning.cz/index.php?page=de...3120〈=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Zdravim,tak jsem konecne po umornem hledani sehnal paradni decentni spoiler. Foto prozatim neni moje (mam stribnaka), ale i tak je to krasny kousek. Pokud by mel nekdo zajem, tak jsou dostupne u me v omezenem poctu. Zaklad je cerny ohebny plast PVC (pripraveny pro lak). Velice jednoducha montaz bez vrtani. Vse potrebne v sade. Cena za kus bez lakovani (2 800 Kč) Cena za kus s lakovanim do barvy vozu (3 400 Kč ) Kontakt na me: 606 335 423 Email: limon@seznam.cz SKODA SUPERB HECKSPOILER HECKSPOILERLIPPE Sofort-Kaufen EUR 24,65 +EUR 7,00 Versand 16T 1Std 41Min je to ten samy co nabizis mam ho na svem supu.kupoval jsem ho na ebey. Editováno: 5. Říjen 2009, autor: kokrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Myslíte tenhle ? http://www.milotec.net/spoiler-milotec-zad...mousine-127.htm Opravdu bude na Supa pasovat??? Editováno: 5. Říjen 2009, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 nekdo to tu psal, musi se po krajich trochu zakratit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 nekdo to tu psal, musi se po krajich trochu zakratit.... Ten muj jsem nemusel vubec zkracovat.Pasoval tam na milimetr.A vypada to na aute dobre.Lakovani me stalo 400kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lum Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Njn, ale tento proste narusuje mene zadni strukturu vika kufru. Kazdy posoudi sam. Zkuste hodit jak vypada ten z Octavky pri uplnem zadnim pohledu. Ten zezadu vypada fakt osklive (dle meho nazoru). Chapu, ze kdyz uz jej tam mate, tak se kritika prijima spatne :-) Editováno: 7. Říjen 2009, autor: lum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 tak tady mate nejaky foto zezadu http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...oiler-kridelko/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 hezky zasterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 hezky zasterky Jiříku neser - asi zima né... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) taky jsem našel decentní spoilírek - ty borci to fakt nabízej k prodeji... Editováno: 9. Listopad 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Trochu mimo k těm zadním zástěrkám: Nejsou pěkný, mám je také už bohužel po předchozím majiteli, který byl asi moc ohleduplný na ostatní řidiče Chtěl jsem je sundat a bohužel jak jsem předpokládal, barva na nárazníku je už jimi totálně vydřená do černý, stačí bordel ze zimy a ty zástěry to totálně vydřou , takže jsem zase šrouby našrouboval nazpátek. Nárazník mám stejně trefenej od otce, je tam vidět zlom, tak až ho vyměním, tak zástěry půjdou s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 taky jsem našel decentní spoilírek - ty borci to fakt nabízej k prodeji... To chci, ale chtěl bych to ve žlutý křiklavý s LED diodama, aby to bylo vidět a každej si toho všimnul na mé černé limuzínce, kua, teď nebudu spát dokud to neseženu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ja tez prosim v hlinikove podobe Zda se mne,ze nad 180km/h tomu ta prdelka plave tk at ma lepsi pritlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 přesně tak, a hlavně, když bude ve žlutý, tak to pojede aspoň vo dvacet kiláků rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.