alda Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Někde se mi podařilo utrhnout ten ochranný plast co má chránit motor, nevíte kolik to asi stojí a kde ho seženu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 fuha, ten plast je celkom dost drahy, zrazil som psa, auto islo na opravu z poistky a tento plast v obhliadke bol, len mi ho nenamontovali pri oprave, ked som na to prisiel samo ze som chcel napravu, oni ze mi ho predaju len tak, ze znovu cez poistovnu a faktury a pod.. sa im to nechce. No tak mi vyratali ze okolo 1700,- sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 multipas napsal: ....sa im to nechce. No tak mi vyratali ze okolo 1700,- sk. To je síla, co z těch servisů nevypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Hm to je síla..ale taky záleži jaký to je...u 16V je tam komplet filtr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 On nejspíše myslí spodní kryt pod motorem a ne horní s filtrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 rufis napsal: On nejspíše myslí spodní kryt pod motorem a ne horní s filtrem Aha jasný...moje chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.