Publikováno Říjen 4, 200915 r setkal se někdo s tím že by barvy drátů v autě neměly barvu co mají mít ??? třeba CAN pohonu že by nebyl orančovo černá a oranžovo hnědý a byly oba třeba černo zeleny bez rozdílu ??? jedná se o kabeláž k parkováku která mě byla dodána a dodavatel mi tvrdí že je to v naprostém pořádku a jde to tak i do výroby. Já viděl hodně OII i několik OII FL a nikde to tak nebylo že by byly jiný barvy než co jsou ve schématec natož aby bylo 8 drátů a všechny stejnou barvou Upraveno Říjen 4, 200915 r od Vaša
Říjen 4, 200915 r Nejsem teda žádný znalec, ale mám na svém autě CAN vedení u kterého jsou oba vodiče nerozeznatelné. Už nevím při jaké příležitosti jsem na to narazil.
Říjen 4, 200915 r Autor vzpomeneš si barvy ? nebo bylo špatně poznat zda jde o oranž. černou nebo oranž. hnědou ???
Říjen 4, 200915 r za sebe říkám, že z prvomontáže s tímto auto nikdy nevyjelo, ale u dostaveb se to občas stane a pak aby se v tom prase vyznalo
Říjen 4, 200915 r Barva musí sedět škodovka nic nepředělala .-)))))origo s vyroby ale jinak již různé věci co jsem pokoupil jsem třeba musel předělat a domotat elektriku......ale to je jasné lidi to poskládají a pak k tomu dají jen nějaké dráty :-)))))) ale jinak ok.....
Říjen 4, 200915 r Autor tak teda netuším proč se dodavatel se mnou pře že je to naprosto v pořádku a že viděl jak to montují do aut já nikdy nic takovýho neviděl ani u škody ani u audi, seat, vw a to mi ještě tvrdí to, že vodiče CAN pohonu a napájení končí u B sloupku je taky OK
Říjen 4, 200915 r Jo to víš on potřebuje prodat..to je jako svíčky bez knotů. Že nehoří, ale svíčky to jsou...
Říjen 4, 200915 r vzpomeneš si barvy ?nebo bylo špatně poznat zda jde o oranž. černou nebo oranž. hnědou ??? Čím víc o tom přemýšlím, tak to asi nakonec nebyla origo kabeláž, ale dodělávaná u BT HF. Podle mě tě ten tvůj dodavatel tahá za nos. Upraveno Říjen 4, 200915 r od j0ska
Říjen 4, 200915 r Autor já právě vím jak to má vypadat např. kabeláž od Badyse je přesně podle schémat a podle mého vkusu ale jiný dodavatel (zboží si donesl zákazník) stále tvrdí že neví co se mi na tom nelíbí že prodal nejméně 15 sad a jsem první co si stěžuje (stěžoval jsem si protože jsem musel zákazníkovy vysvětlovat že chci 100,- navíc za nadstavování kabeláže nepočítaje doměřování kterej drát je k čemu)
Říjen 27, 200915 r tak která z nich je originál například ta horní je na propoji P a Z o 20cm kratší, Z repráček o 1m, přední o 1.2m a o napájení nemluvě, chybí tak 1,5m že by spodek byl originál bohužel do tohoto tématu nejde vložit fotka.. Upraveno Říjen 27, 200915 r od rolbař
Listopad 7, 200915 r Nove parkovačky už idú na can pohonu, nie na komfort, preto ina farba - nie fialova ale čierna.. vodiče su dobre ak ich budes "hnat" po pravej strane auta, ja som tiez mal problem s dlzkou tak som to napojil pri abs jednotke..
Listopad 7, 200915 r Autor co ??? 1/ bud myslíš oranž. fialovou a to je CAN infoteiment, nebo fialovou CAN komfortu u OI atd = oboje nesmysl 2/ zminované kabeláže mají CAN tažen zeleno černo cosi barvou (oba) 3/ na ABS jsi napojil co ? jsi nadstavoval o metr přední čidla ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.