lada Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 koupil jsem si v pneuservise 2x jety pneu s šipovým vzorkem ale bez šipky rotace.Obuli mi je tak že podle vzorku byly obě levý.Vsim jsem si toho až doma(najivně jsem jim věři)tak jsem jim volal, že mi to zkurvili.No a prý jestli umím anglicky, že snad vim, že DOT na pneu znamena ven přitom je to zkratka 3 slov.Tak jsem tam jel a po 5 min dohadovani mi tam dali jinou pneu co jsem si vybral tedy levou a pravou.zn. Jsou to semperity takže už se bojim do autoservisu i pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Možná je chtěli namontovat obě na levou stranu, na předek a na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Čekal jsem, že budeš mít podobný problém. U asymetrických pneu jsem viděl nápis "inside" směrem ven. Jo, je to věda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 tam to prave neni neni na nich inside ani sipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 JEN DO NICH!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host jogofogo Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Kurz anglictiny by sa veru zisiel v kazdom pneuservise. Vid: Dunlop SP Sport 01 - nove pneu (asymetricke), nápis inside, outside, výmena 4 kol. Vysledok: 2 pneu vymenené naopak. Prisiel som na to az doma, no po reklamacii okamzita vymena a vyvazenie dvoch pneu zdarma. Aspon ze tak, LEBO INAK Jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Koukam, ze vsude pracujou "talenti" ... ach jo... Bohuzel furt bude platit duveruj, ale proveruj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Koukam, ze vsude pracujou "talenti" ... ach jo... Bohuzel furt bude platit duveruj, ale proveruj!!! tak tak, moja rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.