Tompo Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jak bych mohl nejjednodušeji zvýšit alespoň trochu výkon u tohoto motoru...Nevíte někdo nějaký tríček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Hledej, už se to tu několikrát probíralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Čau taky bych se to rád dověděl,ale nením kde to tady najdu.DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Zalezi na tom, kolik chces investovat, ale nejlehci je asi zacit klasikou, pak uz sou to do tohodle motoru velky zasahy. - lehkobeznej olej - sportovni svicky - sportovni vzduchovej filtr - ladak alespon zadni kus, svody sou drahy a pridaj jen par koniku - opicovat - ostra vacka - dobrej benzin - dobre zajetej motor Ale urcite sem neco zapomnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zkusím to, snad se povede, jo a ty svody mi teď nabízel známý za supr cenu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zkusím to, snad se povede, jo a ty svody mi teď nabízel známý za supr cenu........ Ja mel nabidku na Supersprint za 12500, ale furt mi to prislo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak to mi nabízel asi to samé, ale za 8500,-.....................Je to dost, ale......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.