Integer Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ahojte. Ked dam kluc do polohy 1, tak začne vrčať nejaké relé a kontrolky len slabo poblikávajú. Stáva sa aj, že nechce naštartovať alebo hned zdochne. Neviete ktoré relé by to mohlo byť alebo kde je chyba?? 1,9 TD1 110k Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 auto je 1999 a starší ? podle mě máš špatnej spínací ořech za spínačkou a to zdechání je podle mě špatný kontakt na čtetcí cívku imma _ svítí ti po zdechnutí kontrolka autíčka s klíčkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Integer Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Auto je 2000. Taky symbol na nezobrazuje. A VAG neukazal chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Integer Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak som sa na to kukol. Asi to je ozaj ten orech. Som ho vybral, rozobral, vyčistil, nastriekal kontoxom a auto šlape to normálne dalej. Ak sa to zase pokazí, tak ho kúpim nový. Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a kde si kupil ten orech?? napises mi aj postup na opravu ako si to vybrala tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.