Integer Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Ahojte. Ked dam kluc do polohy 1, tak začne vrčať nejaké relé a kontrolky len slabo poblikávajú. Stáva sa aj, že nechce naštartovať alebo hned zdochne. Neviete ktoré relé by to mohlo byť alebo kde je chyba?? 1,9 TD1 110k Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 auto je 1999 a starší ? podle mě máš špatnej spínací ořech za spínačkou a to zdechání je podle mě špatný kontakt na čtetcí cívku imma _ svítí ti po zdechnutí kontrolka autíčka s klíčkem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integer Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Auto je 2000. Taky symbol na nezobrazuje. A VAG neukazal chyby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integer Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Tak som sa na to kukol. Asi to je ozaj ten orech. Som ho vybral, rozobral, vyčistil, nastriekal kontoxom a auto šlape to normálne dalej. Ak sa to zase pokazí, tak ho kúpim nový. Dik za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapo1222 Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 a kde si kupil ten orech?? napises mi aj postup na opravu ako si to vybrala tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts