Ransom Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Cau chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s reklamou na auto, kolik to tak může dát a jak se k tomu dostat? Popřípadě nějaké typy Kdysi jsem tu viděl někoho kdo měl na F sedanu reklamu tuším od Generali, ale bohužel jsme ho už nějak mezi fábkama nenašel, tak bych se chtěl zeptat obecně. Co vaše zkušenosti s tím. Auto nebude moje ale dodávka jedné organizace, která se pohybuje tak jednou týdně po D1. A více méně nás to napadlo jako zajímavý zdroj nějakých peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tady ho máš http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65841 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Tak až najdeš firmu,která ti za tu reklamu dá opravdu prachy,tak ji sem prosím napiš Jo a hlavně se zeptej,jestli montáž těch fólií je taky na jejich náklady a hlavně jestli od tebe nechcou ještě předtím nějakej poplatek,že daj tvoje auto do nějaký databáze,kde si tě pak ůdajně vybere nějaká firma. Když takovou najdeš,tak tam asi hnedka letím ,páč tady to je samej podvodník. Editováno: 14. Říjen 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Dík za odkaz No koukal jsme na to, že chtějí registrační poplatky a proto jsem si řekl, že se radši někde zeptám, ale čím dál tím více přemýšlím o přímem oslovení firem z oboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.