Publikováno Říjen 16, 200915 r Ahoj kluci, vyměnil jsem komfortku OII, vše mám ok, ale jsou tu 2 změny: A/dřív mi 5té dveře odskakovaly, dnes se pouze odjistí a po zabouchnutí automaticky zamknou B/ a to už nevím, jestli to tak má být, vylezu z auta jdu tankovat,pokud nezmáčknu symbol otevření auta, je víčko zamklé a odjidstím ho tak, že zmáčknu symbol otevření, potom se odjistí. Otázka, má to s tím víčkem tak být???? Upraveno Říjen 16, 200915 r od Luk1s
Říjen 16, 200915 r Mi to funguje tak, ze kdyz mam zamcene auto tak nejde nadrz otevrit. Jestlize odemknu auto tak jde otevrit. No a jestlize zamknu auto a hned zmacknu tlacitko zamknuti jeste jednou tak se odmkne jen nadrz a jde otevrit!
Říjen 16, 200915 r Autor Mi to funguje tak, ze kdyz mam zamcene auto tak nejde nadrz otevrit. Jestlize odemknu auto tak jde otevrit. No a jestlize zamknu auto a hned zmacknu tlacitko zamknuti jeste jednou tak se odmkne jen nadrz a jde otevrit! Jaký máš MR?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.