Luk1s Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 (edited) Ahoj kluci, vyměnil jsem komfortku OII, vše mám ok, ale jsou tu 2 změny: A/dřív mi 5té dveře odskakovaly, dnes se pouze odjistí a po zabouchnutí automaticky zamknou B/ a to už nevím, jestli to tak má být, vylezu z auta jdu tankovat,pokud nezmáčknu symbol otevření auta, je víčko zamklé a odjidstím ho tak, že zmáčknu symbol otevření, potom se odjistí. Otázka, má to s tím víčkem tak být???? Edited October 16, 2009 by Luk1s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drastys Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Mi to funguje tak, ze kdyz mam zamcene auto tak nejde nadrz otevrit. Jestlize odemknu auto tak jde otevrit. No a jestlize zamknu auto a hned zmacknu tlacitko zamknuti jeste jednou tak se odmkne jen nadrz a jde otevrit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk1s Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 Mi to funguje tak, ze kdyz mam zamcene auto tak nejde nadrz otevrit. Jestlize odemknu auto tak jde otevrit. No a jestlize zamknu auto a hned zmacknu tlacitko zamknuti jeste jednou tak se odmkne jen nadrz a jde otevrit! Jaký máš MR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drastys Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 vyrobeno 07/2005 a mely by to byt MR06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts