Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

On nechce stáčet, jen nechce připočítávát.

Chce si zajezdit s otcovým autem a nechce aby ten to zjistil :D

Dále otec nebude vědět, že s autem jezdí ještě někdo jiný a prošvihne výměnu rozvodů. Pak bude doma vyšetřování, všechno praskne a kluk dostane nářez :D

Vloženo

toto je O1? sorry...

no, to cidlo km znie dobre. este ho budem musiet pohladat. ak sa najde nejaka dobra dusa co da priblizne suradnice, budem vdacny. a auto nieje otcove ale firemne. ked clovek jazdi s citom da sa usetrit, lenze to by zas nechapali uctovnici. tak sa usetrene palivo moze minut na extra km v "utocnom rezime" :)

slo by tak o 1000 km/rok. max 5%. servis to neohrozi.

Vloženo

Jen 1000?

Tak to bych se na to z vysoka vysral. Tohle u mně představuje jen kapku víc jak jedna nádrž, kterou vyjezdím v zavislosti jaké je ježdění za 2-3 týdny.

To raději bych toho trochu využil a pojezdil s trochu těžší nohou, .....když je to to služební :D

Nic méně nevím co je "čistší", srát na spotřebu anebo "nějaký", "podivný" zásah do auta.

Jako šéf firmy bych se nad druhou alternativou teda silně pozastavil.

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravim, věděl by někde kde je problém nebo čím by to mohlo být?

Mám problém s PP který mi ukazuje dvakrát vyšší spotřebu než jaká ve skutečnosti je (spočítaná). Reálně jezdim za 5l/100 km a dlouhodobá průměrná spotřeba ukazuje 10l/100 +/- 0,1l.

Po napíchnutí na diagnostiku to žádnou evidentní chybu neukázálo.

Děkuji za nápady :)

1.9 TDI, 66 kW, rok 1999, manuál

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...