cartmanko Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) ahojte, som 400km od domu v zahranici s edge netom aj to len na telefone, tak preto sa mi neda hladat a potrebujem operativne radu. Po cca sto kilometroch sa mi zdalo ze mi nesvietia svetla. Mal som stretavacky. Zastal som a pozrel sa. A naozaj mi svietila len jedna-prava parkovacka. Tak som spinacom svetiel zapol a vypol svetla. Naskocili vsetky okrem lavej parkovacky. Tak som vypol svetla a motor, nastartoval, zapol svetla a svietia vsetky ok. Aj parkovacky aj stretavacky. Otvoril som kapotu, skontroloval konektory a vsetko suche, skontroloval a premeral som vsetky poistky a vsetky su ok. Tato anomalia sa tyka iba prednych svetiel. Napada vas este nieco co mam pozriet. Pride mi tento stav dost nebezpecny. Nemam so sebou ani Nb ani nic na diagnostiku. Este som skontroloval konektor na spinaci svetiel. Toto sa stalo cca 100km od domu. Odvtedy som presiel 300km a svetla svietia tak ako maju. Akurat musim dodat, ze ked som kontroloval poistky tak vsetky sa chovali korektne, okrem lavej stretavacky, ktoru ked som vytiahol tak zhasla aj parkovacka a po vrateni poistky sa rozsvietila iba stretavacka. Parkovacka sa nezazla ani po vypnuti a zapnuti svetiel. Pomohlo az vypnut a zapnut motor. Kablovy zvazok je vyveseny a suchy, dekle svetiel sedia a su suche. Mam xenony origo Fabia. Mam pri sebe len sadu naradia, multimeter a telefon. Kazda rada draha. Dakujem. tak som doma a celu cestu domov som priebezne kontroloval a vsetko svieti. neporadite co mam zajtra pozriet na vagu? Editováno: 17. Říjen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.