Publikováno Říjen 17, 200915 r zdravim,u meho favoritu bych chtel vymenit zelene podsviceni budiku a tlacitek napr. za modre svetlo (LED)..existuji takove zarovecky?kde bych je nasel a kolik stoji?
Říjen 18, 200915 r Ziarovky vymenit ti nepomoze. Kedze su tam ziarovky cire a svieti to na zeleno, znamena ze to niekde to svetlo zafarbi na zeleno. Predavaju modre diody. Tie same ti vsak nepomozu. Ako to mam vyriesene ja sa mozes pozriet v kategorii VASE AUTA. -MAUpick
Říjen 18, 200915 r Autor tak to je skoda,vypadalo by to skvele s modrym podsvicenim to tvoje vypada dobre,ale me se to moc nelibi..jinak pekny fanous diky za post
Říjen 18, 200915 r To podsvietenie idem prerabat. Predsa uz to ma nejake 4 roky a technologie pokrocili. Uz to mam vymyslene, len este material pozhanat a hlavne chut a cas najst. ) Bude to kombinacia SMD diod a optickeho vlakna.
Říjen 18, 200915 r Autor jak dlouho ti to bude trvat?su moc zvedavej na vysledek,treba bych se i nechal inspirovat
Říjen 18, 200915 r To ti neviem povedat. Musim si spravit plosaky, povyratavat odpori a vsetko okolo toho, pozhanat vhodny material. No bol by som rad keby to uz bolo hotove.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.