MikiKo Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Ahoj, doufám, že administrátoři toto téma nesmažou a třeba taky nabídnou své profesionální služby. Tak co Vy na to? Kdo zná dobrý servis v dané oblasti, dobré ceny, dobré znalosti a manuální zručnost. Pochvalte ty, co se Vám dobře starají o vaše miláčky, zaslouží si to!!! Editováno: 18. Říjen 2009, autor: MikiKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ahoj,doufám, že administrátoři toto téma nesmažou a třeba taky nabídnou své profesionální služby. Tak co Vy na to? Kdo zná dobrý servis v dané oblasti, dobré ceny, dobré znalosti a manuální zručnost. Pochvalte ty, co se Vám dobře starají o vaše miláčky, zaslouží si to!!! zdar já jezdím sem-http://www.rfauto.cz/ ato mám 100km tam 100zpět jsou dobří i za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Já servisuji zásadně u autorizovaných prodejců.. Takže mohu porovnávat jenom toto. Takže ti asi moc nepomůžu, ale občas mi něco dělají neautorizovaní, ale to jezdím až do Prahy (za profíkem z fora). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Servis doma, na co si netroufnu, jedu za kámošem, co se tim živí 100m od baráku, škoda servis ze mě vytahal toliko peněz z nakonec zbytečných oprav čili výměn a ne oprav, že mě tam vidí opravdu jen v krajním řešení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 zdar já jezdím sem-http://www.rfauto.cz/ ato mám 100km tam 100zpět jsou dobří i za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.VIP Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Souhlasím jedině RFAuto.... nikoho lepšího nikde na JM nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.