funtom Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Musím říct, že když představovali nový ereso, nebyl jsem nijak nadšenej, ale včera jsem ho vlastně poprvé viděl na ulici naživo (ne někde naleštěnou na stojanu) a byl jsem úplně unešenej-v tý modrý úplná nádhera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Myslíš túto modrú, že? No ona RS-a vyzerá dobre snáď v každej farbe. Akurát v čiernej akosi zaniká tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 A ešte aj z druhej strany. Mali ju u nás na salóne, tak som ju vyfotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 To je uplne jak promo fotka Vsichni delaj, ze delaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Ale nie je to žiadne promo. Proste som tam oxidoval toľko, že ma tam už nechali, nech si fotím a každý sa už staral o seba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No ja ji videl nazivo uz pred vanoci na Jicinskem autosalonu, vzal jsem to rovnou i se zkusebni jizdou, samo jen jako spolujzdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.