Doli Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo nevite kde by se dalo sehnat tohle kridlo na Octavii RS? Videl uz to nekdo nekde? Ja o vikendu na rally Krumlov...ale nikde jsem ho na internetu nenasel!! Poradte prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Mě to přijde jen jak nějakej nástavec na origo křídle... A co ty větrací průduchy do okýnek? Jsem netušil, že se na OII už dělaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Myslím,že to je idividuálně upravené standardní křídlo ORSII. Můj názor na to křídlo je,že se někomu perfektně podařilo zničit naprosto krásný tvar,jaký křídlo dvojky rozhodně má. for mischicka byl jsi rychlejší Editováno: 9. Květen 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Myslím,že to je idividuálně upravené standardní křídlo ORSII.Můj názor na to křídlo je,že se někomu perfektně podařilo zničit naprosto krásný tvar,jaký křídlo dvojky rozhodně má. for mischicka byl jsi rychlejší Si myslím, že to má evokovat styl křídla na F WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jj, na tuhle octuli jsem v Krumlově koukal taky, ale nějak moc mě to křídlo neoslovilo. spis me stve, ze jsem nevidel, jak s tou modrou dračili na výstavišti, prej jí potrápili slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jj, na tuhle octuli jsem v Krumlově koukal taky, ale nějak moc mě to křídlo neoslovilo. spis me stve, ze jsem nevidel, jak s tou modrou dračili na výstavišti, prej jí potrápili slušně Mě stačilo když jsem je viděl na Zátoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) jj, na tuhle octuli jsem v Krumlově koukal taky, ale nějak moc mě to křídlo neoslovilo. spis me stve, ze jsem nevidel, jak s tou modrou dračili na výstavišti, prej jí potrápili slušně Mě stačilo když jsem je viděl na Zátoni To modry RSo fakt protahli dobre...minulej rok, tomu tolik nedaval!! (Asi zajizdel) To bily RSo v dieslu, slysel jste nekdo ten zvuk turba pri akceleraci? To nemelo chybu!!! Jen nechapu co tam bylo za upravu... Nevite nekdo?? Pisou ze ty auta jsou seriovy...ale tohle nejakou malou upravu melo... Editováno: 9. Květen 2007, autor: Zdenek Dolezel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 To modry RSo fakt protahli dobre...minulej rok, tomu tolik nedaval!! (Asi zajizdel) To bily RSo v dieslu, slysel jste nekdo ten zvuk turba pri akceleraci? To nemelo chybu!!! Jen nechapu co tam bylo za upravu... Nevite nekdo?? Pisou ze ty auta jsou seriovy...ale tohle nejakou malou upravu melo... Tohle bílý jsem nějak přehlédl, všiml jsem si toho modrého A jinak benzín má taky pěkný zvuk při zátahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Pánové, může mi někdo napsat, kde se mají vyvrtat otvory pro RS křídlo? Popřípadě jestli existuje šablona, nebo postup montáže? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 musis si to namerit sam.Taky uz to mam za sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 musis si to namerit sam.Taky uz to mam za sebou :-) Nebo si koupit RS a pak to nemusíš řešit Ne vážně, zkoušel ses ptát někde v servisu? Myslím, že v DP nebo jiném manuálu to musí mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 V servisu jsem se ptal, ale řekli mi, že je to složité a cena tak 2 tis. Mě to připadá poměrně jednoduchý. Ale potřeboval bych nějaké fotky detailu vzdálenosti křídla od hrany kufru a pohled na šrouby. A koupit RS? není nad kopii (tehdy ještě nebyla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Vzhledem k tomu,že to křídlo je v příslušenství,bude k tomu přibalený i návod..vždycky je přibalený..tam bych čekal,že to popsané bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No ja to mam asi 5mm od hrany vika kufru...ale myslim ze je na tobe jak to udelas!! Na kazdy strane jsou dva sroubky...takze na tom taky zas tak neco slozityho nevidim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 No ja to mam asi 5mm od hrany vika kufru...ale myslim ze je na tobe jak to udelas!! Na kazdy strane jsou dva sroubky...takze na tom taky zas tak neco slozityho nevidim!! No,na druhou stranu se mu nedivím, vrtej na slepo do toho víka..moc pokusů nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Potřebuju vzdálenost nosníku křídla od konce kapoty (podélný směr). Tam to není tak jasný. Editováno: 11. Květen 2007, autor: Zoro55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) No, udělám to o víkendu. Editováno: 11. Květen 2007, autor: Zoro55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 To modry RSo fakt protahli dobre...minulej rok, tomu tolik nedaval!! (Asi zajizdel) To bily RSo v dieslu, slysel jste nekdo ten zvuk turba pri akceleraci? To nemelo chybu!!! Jen nechapu co tam bylo za upravu... Nevite nekdo?? Pisou ze ty auta jsou seriovy...ale tohle nejakou malou upravu melo... Jestli tam měl sportovní filtr nějakej konus, tak to je pak slyšet každej pohyb turba... a ani to nemusel mít nějak moc upraveny, aby tohle bylo slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 To modry RSo fakt protahli dobre...minulej rok, tomu tolik nedaval!! (Asi zajizdel) To bily RSo v dieslu, slysel jste nekdo ten zvuk turba pri akceleraci? To nemelo chybu!!! Jen nechapu co tam bylo za upravu... Nevite nekdo?? Pisou ze ty auta jsou seriovy...ale tohle nejakou malou upravu melo... Jestli tam měl sportovní filtr nějakej konus, tak to je pak slyšet každej pohyb turba... a ani to nemusel mít nějak moc upraveny, aby tohle bylo slyšet... Ani nemusi byt konus, staci jen sport vlozka a je to neskutecnej rozdil jak je to slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Krídlo (jeho opora) je od hrany kufra vzdialená asi 7 mm. Odporúčam nalepiť na miesta, kam príde krídlo, nalepiť nejakú pásku, na ktorú ide kresliť (sú aj papierové, čo užívajú lakýrnici) a potom si tam položiť krídlo a obkresliť ho, potom vyznačiť diery a vyvŕtať. Nič zložité. To dvojposchodové krídlo ma taktiež neoslovilo. Ale určite to nie je origos krídlo, lebo to je širšie, než veko batožinového priestoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 K té montáži..zkusil bych oslovit servis,podle mně by mohli sehnat třeba kopii montážního návodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 To modry RSo fakt protahli dobre...minulej rok, tomu tolik nedaval!! (Asi zajizdel) To bily RSo v dieslu, slysel jste nekdo ten zvuk turba pri akceleraci? To nemelo chybu!!! Jen nechapu co tam bylo za upravu... Nevite nekdo?? Pisou ze ty auta jsou seriovy...ale tohle nejakou malou upravu melo... Jestli tam měl sportovní filtr nějakej konus, tak to je pak slyšet každej pohyb turba... a ani to nemusel mít nějak moc upraveny, aby tohle bylo slyšet... A jakou znacku fltru by si doporucil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 KN, Green, tim nic nezkazíš, jen jde o to, jeslti to bude mit nejakej jinej než placebo a zvukovej efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 KN, Green, tim nic nezkazíš, jen jde o to, jeslti to bude mit nejakej jinej než placebo a zvukovej efekt Mne jde jen o ten zvukovej efekt, nechci zadnej vykon navic!! Nevis, kde by si dal sehnat na netu? Mas s tim nejake zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Dík za rozměr. Montáž vyřeším oboustranou lepící páskou. Už jsem si udělal šablony, které nalepím a vyvrtám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.