Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Zdravím , Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte označení kabelu, který vede od alternátoru k baterce.. Nikde jsem na netu nic nenašel. Potřebuji náhradní. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) V SKODOVKE si ho daj objednat podla tvojho auta. Chod na autovrakovisko a kup pouzity. Alebo si ho vyrob sam. Editováno: 20. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) ok, díky... zkusím to vrakoviště... ve škoda servise za ně chtěli vč. inst. 2 500 Kč Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Co ti presne na tom kabli odislo??? Izolacia??? ocka-uchyty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Měl jsem v opravě ve Škoda servise, protože mi nešlo dobíjení.. Vyměnili remenici, klin. napinak, viko, skrin, nosníky, pojistky.. Pak mi řekli, že si mám ještě připlatit za kabely 2 500 Kč, protože se mírně zahřívají a můžou zoxidovat. Už takhle jsem jim dával 8000 Kč, tak se mi nechtělo dát víc.. Před chvílí jsem dojel ze servisu a žádný zahřívání jsem nezaznamenal.. kabely jsou studený po celé délce.. čili dle mě se nezahřívají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 SUPER ODBORNICI V SERVISE Kable sa zahrievaju len vtedy ked su bud povolene alebo zaoxidovane!!!! Vsetky kable co mas na altrenatore a na poistkovej skriny co je na baterke skontroluj + dotiahni a prestrekni WD-40, KONTOXOM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No i když tam dělaj naprostý ***** , tak nevím.. Co když ty kabely jsou zoxidovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ked ich mas zoxidovane tak ich vymen. Ale najprv ich skontroluj ci su zoxidovane na 100% az potom ich vymen. V servisoch toho nakecaju abi zarobili. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 poradíš mi přesně , kde mám hledat ??? Vizuelně jsem si je prohlédl a zdají se být v pohodě.. Jako vždycky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Skontroluj poriadne CELU izolaciu na kabli co ide z alternatora az do baterky ci je v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ok , provedu.. Během zítra dám vedet.. Díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 A kontroluj obcas po jazde ci sa fakt kable prehrievaju!!!! Daj vediet jak si dopadol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 A kontroluj obcas po jazde ci sa fakt kable prehrievaju!!!! Daj vediet jak si dopadol: čau , tak jsem to kontroloval a vše je dle mého v pohodě.. jen u konce , který vede k pojistce je trochu posunuta izolace, čili jsou vidět dráty, ale je to cca 2 mm. Ty jsou ale jak nové, paterně to udělali v servisu, protože kdyby to bylo delší dobu, tak je to alespon zaprášené. Kabel se vůbec nezahřívá. Odzkoušeno spolehlivě.. jel jsem včera z Prahy do Brna cca 220 km a ihned po zaparkování jsem ten kabel zkontroloval a byl studený po celé délce.. I když jsem večer jel 220 Km zpátky , tak kabel uplně v cajku a to jsem po obou cestách měl naplno puštěnou klimu i radio ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak teraz sisa presvedcil sam jak KECALI v servise ze sa musi este vymenit ten kabel. Tu izolaciu na tom kabli zaizoluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Jasnačka, zaizolováno.... Jsou to fakt ***** , už nikdy tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.