Přejít na obsah

Winstonn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Winstonn

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Fabii mi též na Chodově ukradli před 4 lety. Nikdy se nenašla. Upřímnou soustrast...
  2. Ahoj všem, potřebuji do Fabie co nejjednodušeji nainstalovat tuto auto-antenu. https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=30529&virtuemart_category_id=71 Máte někdo s montáží zkušenosti?
  3. Zkoušel jsem, zem bude asi špatná. Musím měnit celý kabel nebo se to dá ke karoserii připnout někde blíže ?
  4. napětí do rádia jde.. Naměřil jsem na zkoušečce na ISO konektoru napětí. I na autorádiu u pojistky jsem napětí naměřil, tak už nevím, co s tím...
  5. ok, bohužel radio nové a stále nefunguje napájení.. Někdo další nápady?
  6. Zvážím to :-) , díky všem za rady! Hlavně, že to není elektrikou v autě...
  7. Je to bohužel v radiu, teď jsem to byl měřit. Zkusím to ještě nechat dát do servisu a když tak mě čeká koupě nového. Díky za pomoc!
  8. Ahoj, potřebuju poradit od odborníka přes autoelektriku. Měnil jsem napáječ antény u autoradia a uvolněný pin od zemnění (černo-modrý), který je z nepochopitelných důvodů vzadu jeden navíc, mi způsobil zkrat. Odlítla jiskřička a radio zhaslo (bohužel jsem to dělal při zapnutém napájení - jsem trotl). Jenže ted nejde vůbec zapnout a žádná pojistka není porušená. Napájení ostatních částí auta funguje v pohodě. Díky za rady.
  9. Winstonn

    Problém spojka

    TAK PROBLEM VYŘEŠEN. Po výměně palivového filtru bylo nutné prověřit čerpadlo v servise. Oprava cca 4 litry. Starty byly následně ok, ale stále to dýmilo. Po výměně EGR ventilu (cca 3 litry) a vyčištění katalyzátoru vše ok a jsem o 10 litrů chudší a můžeme se zvesela vrhnout na spojku :-))))
  10. Winstonn

    Problém spojka

    Používáte na zalití filtru nějakou spešl vychytávku ? Třeba injekční stříkačku nebo něco podobného ? A naftu na zalití mám odčerpat odkud ?
  11. Já jednou kupoval tady a spokojenost --> http://www.skodavrakoviste.cz/ , ale je jich spousta , záleží , odkud jsi...
  12. Winstonn

    Problém spojka

    Už jsem si jej objednal... Dneska jsem volal do autorizovanýho servisu Škoda a tam mi řekli, že to je asi na 90 procent vstřikovací čepradlo a že hned mám přijet, že mi to za cca 25-30 tisíc opraví... Jinak v pátek zkusím vyměnit ten filtr a pak se uvidí. Je na tu výmenu nějakej fígl nebo něco , na co by jsem si měl dát při té výměně pozor ? Mám technickou příručku k Fabii a tam varují pouze před palivem, které může vytéct.
  13. Winstonn

    Problém spojka

    zkusím kouknout , ale myslkím si,že je ok... mohli by ty potíže opravdu způsobovat ten palivový filtr ?
  14. Winstonn

    Problém spojka

    No mám tam skoro půlku nádrže spíš mě zaráží ten kouř , smrdí silně po naftě , když mám chvilku nohu na plynu, tak celá ulice radši zavře okna:)
×
×
  • Vytvořit nový...