TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Daju sa zohnat hviezdicove nastavce(kluce) na plasty vo fabii ? kolko stoja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 TORX a zeptej se v zelezarstvi nebo mrkni v Baumaxu.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 V kazdom dobrom zeleziarstve a nemusis kupovat ani sady maju ich aj samostatne.Cena zalezi od velkosti cca 150sk-ks /ten najv./ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 V týdnu jsem to řešil při montáži xenonů, resp. instalaci držáku cívky spojenou se sundáním brejlí, v Baumaxu celá sada torx, hvězdičky, a jiné cena 350,- Kč a jsou tam i nástavce. Ta sada je v červeném plastovém pouzdře a vešla se mi vedle rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Zkus dat dolu levy predni podbeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ono zaleži kde ti to tečie ,väčšinou to byva rozpojena hadička na prepažke dostaneš sa tam po odmontovani celeho vzduch. filtraˇ/1.4MPI/.Stači nastrčiť ale nejako poistiť-paska a p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ? Blatník určitě nesundávej, ono by to ani dost dobře nešlo, stačí plastový podběh, jak radí kolega výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.