Publikováno Duben 15, 200619 r Daju sa zohnat hviezdicove nastavce(kluce) na plasty vo fabii ? kolko stoja ?
Duben 15, 200619 r V kazdom dobrom zeleziarstve a nemusis kupovat ani sady maju ich aj samostatne.Cena zalezi od velkosti cca 150sk-ks /ten najv./
Duben 16, 200619 r V týdnu jsem to řešil při montáži xenonů, resp. instalaci držáku cívky spojenou se sundáním brejlí, v Baumaxu celá sada torx, hvězdičky, a jiné cena 350,- Kč a jsou tam i nástavce. Ta sada je v červeném plastovém pouzdře a vešla se mi vedle rezervy.
Duben 16, 200619 r Autor ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ?
Duben 17, 200619 r Ono zaleži kde ti to tečie ,väčšinou to byva rozpojena hadička na prepažke dostaneš sa tam po odmontovani celeho vzduch. filtraˇ/1.4MPI/.Stači nastrčiť ale nejako poistiť-paska a p.
Duben 17, 200619 r ja potrebujem cely predny blatnik dat dole...lebo mi niekde tam tecie voda s nadobky odstrekovaca.......Da sa tam aj inak dostat napr rozobranim celeho svetla ? Blatník určitě nesundávej, ono by to ani dost dobře nešlo, stačí plastový podběh, jak radí kolega výše.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.