Publikováno Duben 15, 200619 r Chtěl bych si dodělat DO k centrálu, ale netuším, jak se tam dodělává ta jednotka, k čemu se musí zapojit a tak.....Dělal jste to už někdo?
Duben 15, 200619 r Robil som to uz vela krat. Preco tam nehodis rovno uz aj alarm? Ten central mas origo?
Duben 15, 200619 r Autor Centrál je orig., ale jde mi hlavně o to, aby to bylo na dálku, jestli s alarmem, to už je jedno...
Duben 15, 200619 r Musi sa to napojit na droty ktore ovladaju motorceky. Su v prahu soferovych dveri alebo aj na RJ centralu bielo/zlty alebo bielo/modry a na cierno/modry. Spinaju sa minusom. Staci tak?
Duben 15, 200619 r Autor Takže shodím tapecírunk, motorek je tam tuším pod zámkem, najdu tam ty dráty, které jsi psal a zapojím to na kostru?
Duben 15, 200619 r Posli mi mailovu adresu a ja Ti poslem zapojenie Meta alarmu+ovladanie centralu. szimkoandrej@copusnet.net
Duben 16, 200619 r Chci se zeptat... mam origo centrál a i origo DO, ale nefunguje mi dálka. Kam se montovala ta jednotka a ten kabelový svazek? Asi bude problém někde tam... Díky
Duben 16, 200619 r Posli mi mailovu adresu a ja Ti poslem zapojenie Meta alarmu+ovladanie centralu.szimkoandrej@copusnet.net Naco budes posielat zapojenie META a central? www.jablotron.cz a tam mas zapojenie alarmu na OCTAVKU.
Květen 4, 200619 r Čus chlapi,potřeboval bych poradit,jestli se nedá sehnat ten dvoutl.ovladač co je s klíčem na octu 99. Nefung. mi totiž už ani na jednom klíči , a v servisu mi řekli že už nejdou opravit. CHci se zeptat jestli náhodou někdo nemá alespoň jeden navíc(nebo odkaz na str.nějak. výrobce)Dikes za každou odpověd...
Květen 4, 200619 r Ten originál dálkáč seženeš ve značce. Jinak je potřeba VAG ke kommunikaci při nastavení ovladače
Květen 4, 200619 r Autor Hmmmm, to je pech......Včera jsem dal poslední z ruky.....!!!!! U6 je mít nebudu, musíš do Značky!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.