Přejít na obsah

MarkS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MarkS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak se mi dneska podařilo přijít na příčinu proč i po výměně uložení a ložiska auto pořád vytávalo takové loupání při točení volantem. Měl jsem přirezlé hliníkové distanční podložky k hřídeli tlumiče. I proto mi pružina nevystřelila když jsem povolil obě horní matky.
  2. Koukal jsem dneska z rána do dokumentace a zdá se že už se v tom někdo vrtal a nějak to tam špatně poskládal. Bylo mi divné že všichni pišou, že potřebovali stahovák a ja to uložení vyměnil bez stahováku. Zjistil jsem že mezi starou a novou modelovou řadou je rozdil teda myslím v tom uložení toho tlumiče. Stará má podle všeho celkem tři kusy matic na tlumičové tyči a od nová už používá jen dvě. Alespoň tak to vypadá podle ETKY. To by bysvětlovalo i to proč jsem nepotřeboval ten stahovak. Ta třetí matice místo aby byla nahoře na ložisku byla pod ním.
  3. Zdravím, měl jsem stejný problém s lupání při otáčení volantem na místě. Tak jsem vyměníl na obou stranách to gumové uložení horní do ktrých přijde ložisko které se zadírá a uplně stejné lupání je tam pořád. Mohl by jste mi někdo říct kde mám dál hledat závadu. Dík za rady.
  4. MarkS

    Klima

    Tak fajn a kde to čidlo najdu. Koukal jsem nato ale nic jsem nenašel. Zkoušel jsi ho vyměnit? Mně se totiž ty ventilátory roztočí jen když otočím kličkem, dostanous ena nějaé otáčky a pak už nefungují.
  5. MarkS

    Klima

    Dak pojistka by t měla být na pozici číslo 16 (10A) a dával jsemnovou ale žádná změna. Má snad klima pojistku ještě jinde?
  6. MarkS

    Klima

    Lidičky nevíte včem by mohl bejt problém. Zničeho nic to přestalo fungovat. Po zapnutí se vubec nic neděje. Zkoušel jsem jen tak lehce odfouknout z tech plnících ventilku a je tak šilený tlak. Je možné že i přes tak silný tlak klima nejede právě kvuli tomu že ten tlak je nedostatečný? V čem by ještě mohl bejt problém. Jedná se o OII r.v. 2005 a 1.6 motor. Dík zy rady
  7. Caute chlapi, hledal jsem tady ruzne po foru nejaký návod k ovládání webasta Thermo Top E. Koupil jsem starší, včera ho namontoval ale nějak mi to nejde. Jde mi natom panelu nastavit čas, pak tři časy sepnutí. Ale nevím jak mám nastavit jak dlouho to má topit. Když se to zapne tak to topí zhruba 6 minut a behem té doby se ten ohřev jakoby dvakrát přeruší. Nevíte prosím vás nekdo co stím je nebo jak se to ovládá. Jedná se o topení z roku 1999 a model ovládání je 1530. To znamená jeste ta kostka. Dík moc za pomoc.
  8. Slyšel jsem neco otom že při diagnostice motoru na bloku 13 jsou hodnoty které udávají množství vstřikovaného paliva v zavislosti na opotřebení motoru. Podle tohodle opotřebení dostává valec víc paliva aby se udržel pravidelný chod. Máte stím nekdo zkušenosti? Dík za rady
  9. MarkS

    Sedačky O1

    Tak každá rada dobrá Jsem nato tak zlehka kouknul a mohlo by to jít ale bude to asi celkem piplačka. Jeste počkám jestli stím opravdu nemá někdo zkušenosti na O1.
  10. MarkS

    Sedačky O1

    Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?
  11. MarkS

    O1 Klima DIAVIA

    To je dobrá zpráva. Zkusím se s něma spojit. Potřeboval bych chladič klimy a jednu hadici. Jaké tam maj ceny? Nebo nemáš náhodou po ruce nějaký cenník nebo soupisku dílu co by mela klima na TDi 1,9 obsahovat?
  12. MarkS

    O1 Klima DIAVIA

    Jo maš pravdu chlape je to diavia.
  13. MarkS

    O1 Klima DIAVIA

    Zdravíčko pánové, tak období vysokých teplot se blíží a je potřeba řešit klimu. Ta má nefunguje. Nebyl by problém dokoupit díly které tam chybí ale ve skodovce mi řekli že to je klima montována dodatečně a stím že oni se párat nebudou. Zjistil jsem že kompresor je Delphi a klima je pravděpodobně od firmy VIADIA. Chybí mi chladič a nějaké relátko elektroniky, nemáte někdo doma nějakou podobnou klimu od stejné firmy. Je to asi italskej výmysl protože auto je dovozovka od taliánu. Nebo tip kde by se mi nato mohli podívat, popřípadě sehnat nějaké ND. Dík za rady.
  14. MarkS

    Spojka

    To auto jsem dával dohormady já a olej jsem neměnil a vypadáto zespoda uplne v pohodě a bez náznaku uniku oleje. Tento týden jsem nepozoroval zhoršování takže uvidíme co se bude dít dál.
  15. MarkS

    DO k centrálu

    Zdravím lidičky! A co s DO které spína plus? Jde to taky zapojit?
×
×
  • Vytvořit nový...