Shvellanj Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nevíte někdo kde by mi udělali čip tuning na OI tdi z okolí Pardubic? nebo nejblíže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomeš Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zdravím, nechci Ti do toho kecat, ale na chipu jsou i důležitější věci, než místo provedení Přece jenom počítám, že s tím budeš chtít nějakej pátek jezdit. Já osobně vsadil na roky ověřenou kvalitu a najel kvůli tomu 260 km. Nicméně, pokud budeš chtít, napiš mi SZ a dodám Ti kontakt na člověka, kterej chipuje přímo v Pardubkách. Tady nebudu dělat reklamu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Presne. Ja som tiez slapal cez 500 km hore dole a neriesil som ani nahodou okolie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to máte pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.