petr07 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dneska jsem si všiml,že mám docela dost popraskané třetí brzdové světlo.V pravo dole,ale hlavně kolem trysky ostřiku.Pochybuju,že to půjde reklamovat,protože nevím,jestli jsem to tak přebral na novém autě,nebo to chtěl nějaký dobrák ukrást.Dá se vyměnit jenom samostatný vrchní červený plast,nebo se musí celé světlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 mna by zasa zaujimalo ci sa to robi aj priesvitne..ako zadne svetla(biele) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) čoveče já to mám popraskané uplně stejně ale ani chvilku mě nenapadlo, že by to byla vada mnou nezaviněná nebo od minulého majitele.. no reklamovat to už nemůžu ale nové páté světlo se dá koupit na 100%. Zítra se zeptám v servisu.. tak jsem zapomněl ale mám to světlo také prasklé.. uprostřed.. Editováno: 7. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 mna by zasa zaujimalo ci sa to robi aj priesvitne..ako zadne svetla(biele) chces zadne biele svetla (a k nim brzdove)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 aj ja by som dal, keby mali faceliftovu grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32647 ...len to brzdove k nim dopasovat a bolo by to super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) no ved, su robene z formy tych predface...FL-kove maju vodorovne ciarky Cim budes svietit - cervene diademky alebo LED? Editováno: 4. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ak sa vyriesi problem s "prasknutou ziarovkou" tak cem led v kazdom pripade ..cez leto by som si to cel spravit.ale bez tretieho brzdoveho to nema zmysel...to tam bude ako past na oko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 pockat, uz su biele svetla aj na combi? Ja proste ignorujem hlasenie prasknutej ziarovky...hlavne ze to svieti (ale u predface to asi vypne aj obvod...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 videl som nekde fotku na ciernej kombicke biele...urcite sa to da nekde zohnat...a na predface mi to nepusti....preto to cem vyriesit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 prosim, hod to sem...neboli len strieknute alebo nejaka folia? Fakt o nich nic neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 caute, jak to svetlo treba demontovat pri vymene ziaroviek? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 to svetlo ma LED, cize ho musis cele vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) jak sa moze vypalit LED a este k tomu na brzdovom svetle? btw nasiel som daco taketo len neviem ci je to O alebo OII http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...vetloOCombi.htm Editováno: 4. Srpen 2009, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 to je O1 - ta mala ziarovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ok a jak sa moze vypalit LED? ved to je prakticky nemozne nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 no, mozno nejaky skrat alebo vlhkost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 no mne sa to teda moc nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 je omyl mysliet si, ze diody su vecne...staci trosku vyssie napatie ako 14,8V a je po nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 no fajn ale to by odisli vsetky potom nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Mě odešli LED po necelých třech letech(mrtvá cca polovina). Světlo bylo celé rozpraskané jak první příspěvek a když jsem ho chtěl vyměnit, tak se vrchní díl uplně ulomil Teoretická životnost by mohla po dobu života auta udává se na LED 10-50000h což brzdová jen tak neudělá. I mě je záhadou jak může prasknout několik LED. Každopádně výměna byla pěkný opruz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jouzef Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Zdravim, mame praskle zadni 3. brzdové světlom nevite nekdo jak se vynda z auta a jestly je na vsechny modelove roky stejne? jedna se o COMBI mam 3/2009 dekuji Jouzef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Odmontovat tahlo patejch zadnich dveri. Povolit vsechny sroubky co najdes na oblozeni zadnich dveri. Pak zabrat a sundat nejdriv spodni plast, pak zase srouby co byly se objevi a silou sundat ramecek kolem okna. Svetlo je prichyceno dvema srouby s tesnenim. Pri nasazovani trocha trpelivosti s trefovanim se tech spon co to drzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 neviete o dakom eshope kde by sa tretie brzdove na combi dalo zohnat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.