Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

tak jsem vymenil budiky z duvodu nefunkcnich rucicek, a kdyz uz jsem shanel nove, tak zrovna s pal. pocitacem. Sehnal jsem uplne nove (serie 034G) namontoval packu od steracu, prokabeloval, prizpusobil, naucil klice atd. Vse funguje, akorat na pal. poc. se okamzita spotreba pohybuje kolem 51 litru a prumerna ukazuje 99,9 L. Po vyresetovani se pri jizde prumerna spotreba plynule zvysuje az do 99,9.

Jde o Oktavii 1.6 55kW rok vyroby 99

nakodovano mam 02142

napada nekoho neco?

Dalsi problem - na palubnim pocitaci neni poloha pro vnejsi teplotu, ale na displeji symbol st.C. je. Da se to nejak povolit?

Diky vsem za rady. Dalik

Vloženo

Ted ´me jeste napadla jedna vec - hledim na pin-out budiku a nasel jsem jeste pin c. 32 (zeleny konektor) - popis: 32-MFA-ukazatel spotreby. Co je to za pin? Ma byt nekam zapojeny? Ostatni piny s oznacenim MFA jsem zapojil - byly to jen privody k pacce na ovladani pal. pc.

Nemate nekdo prosim po ruce schema, kam zapojit ten pin 32?

Diky Dalik

Host kunikosita
Vloženo

Chybí ti tam propojení s řídící jednotkou motoru. Z motorovky do oranžové svorkovnice v oddělovacím prostoru je to natažený (pin 2) a odtud do panelu to musíš natáhnout právě na ten pin 32.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...