Dalik Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Zdravim, tak jsem vymenil budiky z duvodu nefunkcnich rucicek, a kdyz uz jsem shanel nove, tak zrovna s pal. pocitacem. Sehnal jsem uplne nove (serie 034G) namontoval packu od steracu, prokabeloval, prizpusobil, naucil klice atd. Vse funguje, akorat na pal. poc. se okamzita spotreba pohybuje kolem 51 litru a prumerna ukazuje 99,9 L. Po vyresetovani se pri jizde prumerna spotreba plynule zvysuje az do 99,9. Jde o Oktavii 1.6 55kW rok vyroby 99 nakodovano mam 02142 napada nekoho neco? Dalsi problem - na palubnim pocitaci neni poloha pro vnejsi teplotu, ale na displeji symbol st.C. je. Da se to nejak povolit? Diky vsem za rady. Dalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ted ´me jeste napadla jedna vec - hledim na pin-out budiku a nasel jsem jeste pin c. 32 (zeleny konektor) - popis: 32-MFA-ukazatel spotreby. Co je to za pin? Ma byt nekam zapojeny? Ostatni piny s oznacenim MFA jsem zapojil - byly to jen privody k pacce na ovladani pal. pc. Nemate nekdo prosim po ruce schema, kam zapojit ten pin 32? Diky Dalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Chybí ti tam propojení s řídící jednotkou motoru. Z motorovky do oranžové svorkovnice v oddělovacím prostoru je to natažený (pin 2) a odtud do panelu to musíš natáhnout právě na ten pin 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Diky, zkusim to zitra napojit, snad to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jj diky, to bylo ono, uz to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.