kyzinka Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Prosila bych o radu.mam klasicke central.zamykani a pred mesicem,kdyz jsem otvirala auto tam mi nesly otevrit jedny zadni dvere automaticky a ted uz nejdou ani ty druhe zadni i kdyz zkousim vicekrat za sebou zavrit,otevrit,tak se ani nehnou,zkousela jsem prostriknout olejem a nic,takze musim otevirat manualne.Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Pokud máš originál centrální od výroby, tak bych doporučoval připojit na VAG a zkontrolovat, co říká o těch zámcích komfortka. Pokud bude hlásit chyby, tak to může být ve vedení. Například v konektoru na B sloupku (mezi karoserií a dveřmi), který občas oxidoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.