tomasskodaoctavia Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Rad bych se zeptal jestli lze vyměnit stare tapce ze šedule za novější tedy z octavie 2 přední i zadní jestli to pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Vymena sedeho interieru za cerny je mozna ale urcite ne z octavie 2.Jen sedy interier MR 97,98 muzes vymenit za faceliftovy cerny z octavie MR 2001 a mladsi.Ale z octavie 2 urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Aha diky škoda tapce na octu 2 seženu 2xlevnějí než stare černe na oct I mě se hlavně libilo na zadnim tapcu repro a vyzualně to celkem vypadalo že jo no nic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 To snáď nemyslíš vážne s tou otázkou... Stačí troška porozmýšlať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 To snáď nemyslíš vážne s tou otázkou... Stačí troška porozmýšlať... No dival jsem se na foto a přibližne to vypadalo stejně ale hlavně cena je jina bud koupim na staru za 700kč nebo na octu 2 za 400kč tak proto jsem tady vložil tema na to jestli to jde a odpoved byla nejde dobra konec neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.