tomasskodaoctavia Vloženo 28. Říjen 2009 Vloženo 28. Říjen 2009 Rad bych se zeptal jestli lze vyměnit stare tapce ze šedule za novější tedy z octavie 2 přední i zadní jestli to pasuje Citovat
Romario Vloženo 28. Říjen 2009 Vloženo 28. Říjen 2009 Vymena sedeho interieru za cerny je mozna ale urcite ne z octavie 2.Jen sedy interier MR 97,98 muzes vymenit za faceliftovy cerny z octavie MR 2001 a mladsi.Ale z octavie 2 urcite ne. Citovat
tomasskodaoctavia Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Vloženo 28. Říjen 2009 Aha diky škoda tapce na octu 2 seženu 2xlevnějí než stare černe na oct I mě se hlavně libilo na zadnim tapcu repro a vyzualně to celkem vypadalo že jo no nic dik Citovat
tomikutik Vloženo 4. Listopad 2009 Vloženo 4. Listopad 2009 To snáď nemyslíš vážne s tou otázkou... Stačí troška porozmýšlať... Citovat
tomasskodaoctavia Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Vloženo 4. Listopad 2009 To snáď nemyslíš vážne s tou otázkou... Stačí troška porozmýšlať... No dival jsem se na foto a přibližne to vypadalo stejně ale hlavně cena je jina bud koupim na staru za 700kč nebo na octu 2 za 400kč tak proto jsem tady vložil tema na to jestli to jde a odpoved byla nejde dobra konec neřeším Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.