BENY Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Mate nekdo skusenosti s touhle brnenskou firmou abc tuning jde mi o cipovani motoru na 1,9 Tdi 66kw . co vi na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dej si vyhledavat uz tady na ne kedo nadavl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 no prave nemuzu to najit .BENY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tam bych dal auto leda se ho chtit zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomáš marný Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 PREJ TOTALNÍ BUZ....-SE ŘÍKÁ V BRNĚ JAK NACENĚNÍ ZAKÁZKY TAK KVALITA PRÁCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Nemám vlastní zkušenosti, ale tohle jsem našel na netu: Reaguji tímto na dotaz kolegy - na reference o brněnské firmě ABC Chip Tuning s.r.o. se sídlem Vlárská 22. Dne 6.12.2004 jsem si dal, na základě jejich nabídky, provést tuning SW vstřikovací jednotky na voze KIA Sportage 2,0/70 kW. Navnadili mě slibem zvýšení výkonu tuším o 12 kW, točivého momentu 28 Nm a snížení průměrné spotřeby o 1,2 l/100 km. Výsledkem zmíněného tuningu je i přes opakovanou úpravu SW snížení výkonu v celém průběhu otáček o 10 - 12 %, snížení točivého momentu a zvýšení spotřeby o 35 %. Navíc exhalace jsou úplně mimo, nespľňují vůbec nic. Naštěstí jsem si dal bezprostředně před jejich "odborným zásahem" ve stejný den nechat změřit na brzdě výkonové parametry a exhalace. OD TÉTO FIRMY S TUNINGEM CO NEJDÁLE, NEBRAT. NEUMĚJÍ A NECHTĚJÍ SVŮJ ZMETEK ODSTRANIT, NEKOMUNIKUJÍ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Taky uvažuju o čipu. Mám 4x4 74kw PD a nevím pro koho se rozhodnout. Našel jsem sportmotor a ten má dlouhodobou slevu na 9900kč. taky žádám o radu!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ABC Tuning NIKDY!!!! kamarád k nim dával MB 270 CDI a nejen že po NAČIPOVÁNÍ nic nepozoroval, ale přestali mu chodit stěrače, centrál si dělal co chtěl a ještě další drobnosti. Při reklamaci dělali mrtvýho brouka no měl s tím jenom starosti. Takže opravdu NIKDY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Taky uvažuju o čipu. Mám 4x4 74kw PD a nevím pro koho se rozhodnout. Našel jsem sportmotor a ten má dlouhodobou slevu na 9900kč. taky žádám o radu!!!!!!! Já přemýšlím o Dieselpower. ještě jsem na ně neslyšel nic špatnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Dieselpower asi budou jednicky, bohužel jim nejdou www stranky tak se nemuzu domaknout nejakejch podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 uděláme.Info na www.brazdil.com ,dotazy na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 uděláme.Info na www.brazdil.com ,dotazy na cosby@centrum.cz Nějak mi ty stránky nefakčí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaldk Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Dieselpower asi budou jednicky, bohužel jim nejdou www stranky tak se nemuzu domaknout nejakejch podrobnosti. Na stránkách Dieselpower klikni na ikonu Fratelli Bosio a otevře se ti stránka Dieselpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jo tak to jsem přesne udělal a je tam nabídka závodních trysek, nemáme si je zapomenout objednat do června 2004!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Dieselpower asi budou jednicky, bohužel jim nejdou www stranky tak se nemuzu domaknout nejakejch podrobnosti. http://dieselpower.cz/bosio/index.php?id=6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 uděláme.Info na www.brazdil.com ,dotazy na cosby@centrum.cz Cosby? Brazdil je good? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Taky se ptám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.