Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemám vlastní zkušenosti, ale tohle jsem našel na netu:

Reaguji tímto na dotaz kolegy - na reference o brněnské firmě ABC Chip Tuning s.r.o. se sídlem Vlárská 22. Dne 6.12.2004 jsem si dal, na základě jejich nabídky, provést tuning SW vstřikovací jednotky na voze KIA Sportage 2,0/70 kW. Navnadili mě slibem zvýšení výkonu tuším o 12 kW, točivého momentu 28 Nm a snížení průměrné spotřeby o 1,2 l/100 km. Výsledkem zmíněného tuningu je i přes opakovanou úpravu SW snížení výkonu v celém průběhu otáček o 10 - 12 %, snížení točivého momentu a zvýšení spotřeby o 35 %. Navíc exhalace jsou úplně mimo, nespľňují vůbec nic. Naštěstí jsem si dal bezprostředně před jejich "odborným zásahem" ve stejný den nechat změřit na brzdě výkonové parametry a exhalace. OD TÉTO FIRMY S TUNINGEM CO NEJDÁLE, NEBRAT. NEUMĚJÍ A NECHTĚJÍ SVŮJ ZMETEK ODSTRANIT, NEKOMUNIKUJÍ!!!

Vloženo

ABC Tuning NIKDY!!!! kamarád k nim dával MB 270 CDI a nejen že po NAČIPOVÁNÍ nic nepozoroval, ale přestali mu chodit stěrače, centrál si dělal co chtěl a ještě další drobnosti. Při reklamaci dělali mrtvýho brouka no měl s tím jenom starosti. Takže opravdu NIKDY.

Vloženo
Taky uvažuju o čipu. Mám 4x4 74kw PD a nevím pro koho se rozhodnout. Našel jsem sportmotor a ten má dlouhodobou slevu na 9900kč. taky žádám o radu!!!!!!!

Já přemýšlím o Dieselpower. ještě jsem na ně neslyšel nic špatnýho

Vloženo
Dieselpower asi budou jednicky, bohužel jim nejdou www stranky tak se nemuzu domaknout nejakejch podrobnosti.

Na stránkách Dieselpower klikni na ikonu Fratelli Bosio a otevře se ti stránka Dieselpower

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...