Přejít na obsah

ABC TUNING BRNO MATE NEKDO SKUSENOSTI


BENY

Doporučené příspěvky

Nemám vlastní zkušenosti, ale tohle jsem našel na netu:

Reaguji tímto na dotaz kolegy - na reference o brněnské firmě ABC Chip Tuning s.r.o. se sídlem Vlárská 22. Dne 6.12.2004 jsem si dal, na základě jejich nabídky, provést tuning SW vstřikovací jednotky na voze KIA Sportage 2,0/70 kW. Navnadili mě slibem zvýšení výkonu tuším o 12 kW, točivého momentu 28 Nm a snížení průměrné spotřeby o 1,2 l/100 km. Výsledkem zmíněného tuningu je i přes opakovanou úpravu SW snížení výkonu v celém průběhu otáček o 10 - 12 %, snížení točivého momentu a zvýšení spotřeby o 35 %. Navíc exhalace jsou úplně mimo, nespľňují vůbec nic. Naštěstí jsem si dal bezprostředně před jejich "odborným zásahem" ve stejný den nechat změřit na brzdě výkonové parametry a exhalace. OD TÉTO FIRMY S TUNINGEM CO NEJDÁLE, NEBRAT. NEUMĚJÍ A NECHTĚJÍ SVŮJ ZMETEK ODSTRANIT, NEKOMUNIKUJÍ!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ABC Tuning NIKDY!!!! kamarád k nim dával MB 270 CDI a nejen že po NAČIPOVÁNÍ nic nepozoroval, ale přestali mu chodit stěrače, centrál si dělal co chtěl a ještě další drobnosti. Při reklamaci dělali mrtvýho brouka no měl s tím jenom starosti. Takže opravdu NIKDY.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...